sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Ei kritisoitavaa


 Oon huomannut, että koska mussa on paljon kritisoitavaa, musta saa aikaiseksi paljon mielipiteitä ja ihmiset ajattelevat minusta ties mitä, niin joidenkin mielestä mulla ei ole sen vuoksi oikeutta taikka varaa kritisoida mitään, jos siltä tuntuu. Ymmärrän hyvin tämän logiikan. Parhaimpia heittoja ovat nämä "Kato ittees, sulla ei oo varaa kritisoida." Sama, kun joku, ihan kuka tahansa sanoisi mielipiteensä ja kritisoisi jotain ja vastalauseeksi sanotaan "Sulla ei oo varaa kritisoida, koska maaliskuun viidentenä päivänä vuonna 2008 aiheutit kritiikkiä tekemällä näin ja näin."


Herätinpä sitten mitä tahansa tunteita ihmisissä tai miten paljon kritisoitavaa, niin kyllä voin silti itseki kritisoida ja kertoa mielipiteeni ja tarpeeksi kun tulipesää tökkii, niin liekki leimahtaa ja kirjoitan, jos tuntuu ikävältä. Se hieno juttu tässä maassa onkin, että jokaisella on oikeus mielipiteeseensä. Mä voin ja sanonkin asioita ääneen ja suoraan, vaikka tiedän, että se saattaa olla riskaabelia, virrasta poikkeavaa eivätkä kaikki siitä välttämättä tykkää. Edellinen kirjoitukseni ei ollut sieltä positiivisimmasta päästä eikä anna musta sitä parasta kuvaa, mutta niinkuin aikaisemmin kirjoitin, kun tarpeeksi tökkii, niin sitten leimahtaa. Joka leikkiin lähtee se leikin kestäköön. 


Olen minä, teen välillä hölmöjä juttuja, provosoidun ja provosoin, teen välillä ihan juuri niinkuin huvittaa. Otsassani ei lue #fiksu, mutta en sieltä tyhmimmästäkään päästä ole. Paljon pahemminkin voisi mennä, enkä varmasti ole se pahin tapaus. Satun vaan olemaan tapetilla.


Nämä kuvat on ottanut Veli-Veikko Elomaa ja häntä voi seurata Instagramissa @veliveikko.elomaa. Näitä oli ihan huippukiva kuvata ja pidän tosi paljon näistä kuvista. Halusinkin tyyliin hieman erilaista, jotain ei ihan jokapäiväistä. Sininen karkkihuulipuna on Macilta ja bodyasu tilattu Kim Kardashianin storesta. Söpö tikkari löytyi Karkkitorilta.

Eiköhän jätetä jatkossa väliin muiden tulojen ihmettely. Näihin tunnelmiin mukavaa sunnuntai iltaa kaikille ja hyvää alkavaa viikkoa !

xx CC

Liity blogini lukijaksi TÄSTÄ Facebook Cheyenne Järvinen Instagram FabuliciousCC Snapchat FabuliciousCC


1 kommentti :

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*