maanantai 5. joulukuuta 2016

Botoxia taistelussa ryppyjä vastaan


Ah, botox, tuo paljon tunteita herättävä sana, joka saa kylmät väreet juoksemaan monella pitkin selkäpiitä sekä tuo mieleen kauhukuvat jämähtäneistä, ilmeettömistä kasvoista. Mitä nyt on lukenut kaiken maailman kommenttiosioita, hirveän monella tuntuu (edelleen?!) olevan sellainen mielikuva, että botoxilla täytettäisiin huulia tai että sen vaikutuksesta kasvot muuttuvat ilmeettömiksi. No täytehoitoihin sitä ei kyllä ainakaan käytetä, sillä botuliini on botulinum-bakteeerin erittämää proteiinia, jolla on lihasta lamaannuttava vaikutus. Esteettisessä käytössä pitoisuudet ovat vaarattomia ja botuliinia käytetäänkin lamaannuttavan vaikutuksensa vuoksi erityisesti taistelussa ryppyjä vastaan.


Tämä ei ollut suinkaan ensimmäinen kerta, kun otin botoxia ja olen siitä aiemminkin täällä blogin puolella kirjoittanut. Botoxin vaikutus kestää nimittäin 4-6kk ja itseäni häiritsevä kulmakarvojen välissä oleva pystysuuntainen sibeliusjuonne oli palannut häiritsemään minua. Noin nelisen pientä kivutonta pistosta ja se oli siinä. Pienen hetken toimenpide, jonka vaikutus alkaa näkyä jo muutaman päivän kuluttua ja sitten saakin taas hetken aikaa olla ihan mielenrauhassa. Kun kerta on mahdollisuus ennaltaehkäistä itseä häiritseviä ryppyjä, niin miksi ei ? :) Ilmeeni eivät ole kuitenkaan kadonneet mihinkään enkä ole yhtään sen huonompi ihminen vain koska halusin eroon yhdestä rypystä kasvoillani.

Osaava lääkäri/hoitaja osaa sitä paitsi pistää ainetta juuri oikean määrän oikeaan paikkaan, jolloin saavutetaan toivottu, mutta kuitenkin luonnollinen lopputulos. Käännyin asiassa Estetian puoleen, josta olen kuullut paljon hyvää ja koinkin asiakaspalvelun erinomaiseksi sekä vastaanoton lämpimäksi. Susanna Hanhineva, jonka kanssa olen asioinut on kaiken lisäksi aivan ihana ihminen, josta ammattiosaaminen oikein huokuu. Kiva tehdä yhteistyötä ihmisten kanssa, jotka arvostavat sinua sekä yrityksen kanssa, jonka takana on hyvä seistä. Piipahtamalla Estetian sivuilla TÄSTÄ löydät lisätietoa klinikasta sekä muista sen tarjoamista palveluista.

 Päätimme muuten ilahduttaa teitä lukijoitani ihan supermahtavalla joulutarjouksella ! Mainitsemalla minut, Cheyenne, toimenpiteen yhteydessä saat botuliinihoidon per alue hintaan vain 109€ (norm. 199€) 22.12 mennessä. Tätä tarjousta ei kannata missään nimessä kipata, jos on harkinnut botox-hoitoja ja mielii eroon rypyistä ! Kipin kapin Estetialle lunastamaan tarjous ja miikä parasta, Estetia tarjoaa Sanomatalon toimipisteessään walk-in mahdollisuuden, mikä tarkoittaa sitä, että pientoimenpiteitä saa ilman ajanvarausta joka arkipäivä 12-16 välisenä aikana. Ihan huikeeta ! ♥


Ihanaa joulun odotusta toivottaen CC
  

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*