perjantai 30. joulukuuta 2016

Tukka kuosiin

 
Hellou,

Kolme viikkoa lomalla auringossa tekee kovasti hallaa hiuksille yritti sitten miten hyvin pitää niistä huolta. Aurinko vaalentaa ja kuivattaa hiuksia ja sen näköiset olivatkin hiukseni palattuani joulukuun lopussa reissultani ! Hiuskriisi oli valtava: tukkani oli vaalentunut entisestään kellertäväksi, juurikasvu oli selkeä edellisen värjäyksen jäljiltä ja latvani olivat ihan kuolleet.

Kävin tekemässä tukkataikoja Pin Up Hairin Hannalla punavuoren sydämessä enkä voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen. Edellisen värjäyksen jäljiltä raidoista syntynyt juurikasvu saatiin piiloon, lisättiin raitoja sekä tukka sävytettiin kylmemmäksi. Mieletön muutos ja lookki on nyt todella fresh !

Pidän vaaleammasta tukastani, sillä se saa kasvoni hehkumaan ja ystävieni sanoja lainaten "pehmeämmän" näköiseksi eli näytän helposti lähestyttävämmältä, haha. Olen todella iloinen siitä, että ystäväni saattoi minut ja Hannan yhteen, sillä Hannalla oli mielettömän ammattimainen ote tukanlaittoon, ymmärsi visioni sekä yllätti minut tekemällä parempaa jälkeä kuin odotin. 

 
Kiitokseksi Hannalle päätimme yhdessä jakaa seuraajilleni -20% alennuksen palveluista Hannalla mainitsemalla minut ajanvarauksen/palvelun yhteydessä ja alennus on voimassa tammikuun ajan. Ajanvaraukseen pääset TÄSTÄ ja muista tosiaan valita kampaajaksi Hanna ! Pin Up Hairin löytää Punavuoresta osoitteesta Sepänkatu 9.

Meillä on tulossa myös huikea lahjakorttiarvonta Instagramissani lähipäivinä, joten kannattaa pitää silmällä Instagramiani @fabuliciouscc. Hannan työn näytteitä pääset kurkkaamaan TÄSTÄ tai Instagramista @goodhairday.byhanna

xx CC

Instagram: @FabuliciousCC Snapchat: FabuliciousCC Email: fabuliciouscc@gmail.com Facebook: Cheyenne Järvinen

 
 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*