tiistai 3. tammikuuta 2017

2017 Be a Good One


Sanomattakin selvää, että kulunut vuosi on ollut minulle tähän astisin raskain ja varmaan myös vaikein vuosi sen enempää erittelemättä. 2016 oli yhtä vuoristorataa ja piti sisällään paljon huonoja juttuja: surua, stressiä ja ahdistusta. Media yhdistettynä kaikkeen on tuonut hyvät ja huonot puolensa ja loppuvuotta kohden opin pikkuhiljaa elämään sen kanssa ja löysin tietynlaisen sisäisen rauhan.

Vaikka 2016 piti sisällään paljon pahaa, sisälsi se myös paljon hyvää. Opin paljon tärkeitä asioita elämässä, löysin itseäni ihan uudella tavalla ja sain otetta siihen, kuka olen. Kasvoin myös ihmisenä. Joskus kirjoitin, että olen ollut niin hukassa, että olen joutunut oppimaan asioita kantapään kautta. Näin se vaan on eikä se minua haittaa. Kaikki asiat tapahtuvat syystä eikä mikään menneeltä vuodelta kaduta. Kaikesta huonosta löytää sen hyvän. On vain tämä hetki ja tulevaisuus, johon voi vaikuttaa. Uudet, ja vanhatkin, erittäin tärkeäksi tulleet ystävät ovat yksi parhaimmista asioista tänä vuonna. 

Asioita, joita olen luvannut itselleni tulevana vuonna on olla itselleni armollisempi sekä ennakkoluulottomampi niin itseäni kuin muitakin kohtaan. Lupaan olla miettimättä, mitä muut minusta ajattelevat ja kirjoittavat ja keskittyä vain oleelliseen. Lupaan olla oma itseni ja antaa sen puhua puolesta. Tiedän, että ihmisestä on helppo muodostaa mielikuva kuulopuheen ja luetun perusteella, minkä vuoksi pyrin aina itse tutustumaan ihmiseen ennen tuomion antamista. Onneksi keväällä on tulossa paljon hyviä asioita, jolloin oma persoonnallisuuteni pääsee vihdoin oikeasti esille ja olen huomannut yleisessä ilmapiirissä jo positiivisen muutoksen suhtautumiseeni. Ken tietää vai kuvittelenko vain. Kertaakaan en ole vielä toistaiseksi kuullut, että olen juuri sellainen kuin minkä kuvan minusta oli aiemmin saanut. Ja se jos jokin on jotain.

Tavotteita tulevalle vuodelle on löytää mahdollisimman pian (mukava) työpaikka rytmittämään arkea, löytää ja muuttaa omaan kotiin, hakea keväällä todennäköisesti opiskelemaan ja toivon mukaan aloittaa sitten myös opinnot syksyllä. Tämä olisi ihanteellisinta, mutta aion myös työstää muutamia muita unelmia ja tavoitteita vuodelle, joista kerron aikanaan. Se, jos jotain on tullut huomattua, niin mahdollisuuksia saattaa tulla yllättävinä hetkinä ja haluan nuorena mimminä pitää vielä kaikki ovet auki. Selkeällä linjauksella kuitenkin eteenpäin.

Voisi sanoa myös, että tavoite vuodelle 2017 on olla onnellinen ja onnellisempi ja matka kohti onnellisuutta alkoi jo loppuvuotta kohden. Tapasin uusia ihmisiä, sain uusia ystäviä, rikoin ennakkoluuloja ja rentouduin. Hyviä pitkiä keskusteluja, elinikäisiä muistoja ja kokemuksia. Suuria kasvunhetkiä ja elämänoppeja. Ystävänikin ovat sanoneet, että vaikutan onnellisemmalta. Uskallan olla enemmän oma itseni ja olla ihmisten ilmoilla. Pakko myöntääkin, että koen olevani uudistunut. Täynnä positiivista energiaa ja motivaatiota.

Aion tosiaan tehdä töitä sen eteen, että tästä tulee hyvä vuosi. 

xx CC

8 kommenttia :

 1. Huipun kuuloisia suunnitelmia! Mitä aijot hakee opiskeleen?:) Mulle on jäänyt sellainen käsitys että voisit kyllä päästä ihan mihin kouluun ikinä haluatkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä ihmeestä sulle on sellanen käsitys jäänyt xd

   Poista
  2. Varmaan siitä, että oon valmistunu arvostetusta lukiosta hyvin arvosanoin. :)

   Poista
 2. Huvittavaa miten julkaiset vaan nämä kehuvat viestit, miksi et voi julkaista negatiivisia? hävettääkö? no ei ihme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi julkaisisin negatiivisa kommentteja, joilla suurimmalla osalla on tarkoitus loukata mua ? :)

   Poista
 3. Mulla olis myös sulle yks tavoite tälle vuodelle: Vetäydy julkisuudesta! Toi sun touhus on niin säälittävää et en tiiä pitäskö itkee vai nauraa :D valitat jostai tisseistä juorulehdille vaikka kannattas ehkä ensin ottaa yhteys klinikalle? Lisäks tää tuorein juttu eli vessaseksi lentokoneessa. Hohhoijjaa. Ei ooo kyllä sua järjellä pilattu :DDD joten pliis oikeesti kukaa ei kaipaa sun naamaas joten jätä julkisuus kiitoss!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itke tai naura, sillä oo mulle oikeestaan mitään väliä. ;)

   Poista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*