lauantai 14. tammikuuta 2017

Leuan muotoilua Estetialla


Heippa ja ihanaa lauantaita kaikille !

Ennen kuin uppoudun tämän postauksen aiheeseen, haluan hieman palata edelliseen kirjoitukseeni. Jos ei osaa tunnistaa sarkasmia tekstistä, se ei ole mun huoleenaiheeni. Sen takia jätän aika monet kommentit julkaisematta, sillä en tosiaan ala väittelemään anonyymien kanssa. Tekstini tarkoituksena on näpäyttää ja pistää ilkeitä kommentoijia hieman miettimään, mitä kirjottelevat ja minne. Sanat satuttivat, mutta loppupeleissä kommentit kertovat enemmän kommentoijista kuin minusta. Tiedän itse paremmin asioiden laidan, virheeni, ja otan niistä opiksi. Jos haluatte edelleen kohista ja spekuloida vanhoja juttuja, sen kun teette. Te olette ne, jotka annatte energianne ja arvon niille jutuille. Tehtyä en saa tekemättömäksi, mutta musta ei mitään salarakas-juttuja tms. ole enää tulossa. Eikä hätää, aion miettiä jatkossa tarkemmin sanomisiani.


Mutta asiasta kukkaruukkuun. Kävin tämän viikon tiistaina Estetialla asialla, jonka olen halunnut pitkän aikaa tehdä. Ja ennenkuin liekki leimahtaa, mulla ei ole sopimusta Estetian kanssa, olen perehtynyt yritykseen ja sen henkilökuntaan ja olen ollut hyvin tarkka sen kanssa, mitä tehdään ja miten ja lisäksi asioista on myös keskusteltu hyvin ennen kuin mihinkään on ryhdytty. Susannan käsissä, mulla on tullut hyvin turvallinen olo ja hän on ollut asiantuntevin kaikista pistoshoitojen tekijöistä, joita olen kohdannut. Hän on koulutettu sairaanhoitaja, toiminut alalla pitkään ja yksi ehkä sydämellisimmistä ihmisistä, jonka tunnen. Lisäksi Estetialla toimii lääkäreitä, joten ammattitaito ja -tieto on taattua sekä apu ja tuki lähellä, mikäli sitä tarvitsee.


Asiaan. Mikäli eroa ei heti näe kahden ylläolevan kuvan välillä, niin loistavaa, sillä lopputulos on hyvin luonnollinen ja maltillinen eikä moni asiaa edes tajuaisi ellei tietäisi. Leukaani nimittäin muotoiltiin hyaluronihapolla ja minua kovasti häiritsevä epäsymmetria korjattiin sekä tuotiin leukaan hieman ryhdikkyyttä "tuomalla sitä eteenpäin". Jos niin voi sanoa.


Minulla käytettiin ns. voileipä- taikka tutummin sandwich-tekniikkaa, jossa leukaan lisätään hyaluronihappoa sekä laitetaan pieni määrä botuliinia vähentämään leuan lihasliikkuvuutta sekä yliaktiivisuutta ja näin estäen mm. leukaani muodostuvan vekin eli vaon syntymistä.


Ylläolevasta kuvasta näkyy ehkä selkeiten epäsymmetria leuassani, josta puhuin. Siihen ei ole ympärilläni olevat kiinnittäneet huomiota, mutta itseäni asia on vaan häirinnyt hirveästi. Onneksi nykyään ei tarvitse käydä läpi hirveitä leikkauksia tämmöisen pienen asian korjaamiseen, vaan sen voi tehdä helposti, nopeasti ja lähes kivuttomasti hyaluronilla, samalla aineella, jolla mm. täytetään myös huulia. Jo yksi milli tekee ihmeitä omalle silmälle !


Kuvassa symmetria on korjaantunut jo huimasti ja tämän kuvan oton jälkeen lisättiin vielä vajaa 0,3ml. Ja ennen kuin raivo repeää jälleen huulistani, niin tiedän kyllä itsekin, että ylähuuleni on päin honkia, epäsymmetriasta puhumattakaan. Näistä olen saanut kärsiä, mutta johtuen vain siitä, että ne on huonosti tehty, ainetta on laitettu liikaa kerralla ja lisäksi aine, jota käytettiin oli kaiken lisäksi viallinen. Kokemukseni sekä sen vuoksi, ettei toivomaani lopputulosta ole saatu, niin en ole uskaltanut tehdä näille mitään lähes vuoteen. Mutta onneksi tämä asia on kuitenkin korjattavissa ja uskon, että pystyn luottamaan Susannaan. Huuliani ei siis ole aiemmin tehty Estetialla.


Täyte, jota leukaani käytettiin oli Surface-nimistä hyaluronihappoa Ranskasta ja Susannan mukaan se on yksi puhtaimmista ja laadukkaimmista täyteaineista, mitä on tarjolla. Sillä on helppo muotoilla ja se on laadultaan erittäin tasokasta.

Yhdessä Estetian kanssa tarjoamme kaikille seuraajilleni sekä lukijoilleni leuan täytön hintaan 249€ ja botuliinin kera yhteensä 350€. Muistat vain mainita minut, CHEYENNE, ajanvarauksen tai palvelun yhteydessä. Estetian sivuille pääset TÄSTÄ ja ajanvaraukseen TÄSTÄ. Voit myös soittaa suoraan numeroon 0405248347. :) ♥

Estetian löydät Helsingin keskustasta, rautatieaseman kupeesta Sanomatalosta.

Ihanaa viikonloppua kaikille. ♥

xx CC

*yhteistyössä Estetia

35 kommenttia :

 1. Susanna on paras. En uskalla enää muualla käydä huulia laittamassa. Ihana tyyppi :-) ja sun huulet mun silmää näyttää kyl symmetrisiltä ja hyviltä.. sopivan muhkea :-)

  VastaaPoista
 2. Moikka! Mielestäni huulesi näyttävät symmetrisille kuvassa.:) joten jäin pohtimaan miten edellinen aineesi oli viallinen...?

  Hesarin kuukausilitteessä oli vuosi sitten artikkeli harvinaisesta kasvojensiirtoleikkauksesta. Operaatiota johtanut kirurgi totesi, että huulet ovat ainoa asia ihmisen kehossa minkä tuhoja kukaan ei täysin/ ei mitenkään pysty korjaamaan. On tosiaan huolestuttavaa, että Suomessa jossa valvotaan kaikkea pilkun tarkasti kuka tahansa voi kuitenkin piikitellä neuloilla päivän koulutuksella... Hyvä, että olet valinnut ammattitaitoisen tekijän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista tarkalleen, miten se meni ja millä sanoilla, mutta kyseisessä erässä oli ollut viallista ainetta, joka reagoi väärin ja oli jtn häikkää koostumuksessa.. Ja on tosiaan huolestuttavaa..:/

   Poista
  2. Kiitos vastauksestasi. Tosi kurja juttu.:( Saako vielä tiedustella missä kävit ja olitko yhteydessä valmistajaan?

   Tiedän vain, että kaikki aidot lääkkeet ja piikitettävät aineet jotka ovat saaneet CE-merkinnät käyvät läpi lukemattomat turvatarkastukset niin valmistajan kuin Suomenkin päässä, joten todennäköisyys viallisen aineen pääsylle meillä on käytännössä nolla, puhumattakaan kokonaisesta erästä. Mikäli taas näin todellakin olisi käynyt, valmistaja olisi kaiketi halunnut tarkat selvitykset jokaiselta jolle ainetta oli annettu, selontekoineen...

   Poista
  3. Diamond Clinicillä. En ollut itse yhteydessä, mutta klinikan edustaja sanoi olleensa yhteydessä..

   Poista
 3. Hei CC! Ihailen sun tyyliä, katsoin eilen sun iltameikki videon. Mikä lumenen poskipuna sulla siinä muuten on, entä ardellin ripset? Näytti niin kivalta! Ootkohan tekemässä lisää videoita? Joku vaatteisiin liittyvä esim.mistä tilaat yms. kiinnostaisi :)

  VastaaPoista
 4. Voi, onpa harmillista miten tyytymätön olet itseesi. Toivottavasti itseluottamus ja -varmuus kasvaa vuosien saatossa. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tämä tyytymättömyydestä johdu, vaan siitä, ettei tarvitse tyytyä. :)

   Poista
  2. Erittäin hyvin sanottu ;)

   Poista
 5. oletko poistanut youtube tilisi ei löydy enään :(

  VastaaPoista
 6. Virheiden tekeminen kuuluu elämään, meistä jokainen tekee niitä. Niiden ansiosta osaa sitten tehdä parempia päätöksiä tulevaisuudessa! :)

  VastaaPoista
 7. Hei cheynne! Halusin kommentoida, koska olen nähnyt millaisessa ryöpytyksessä oikein olet... varmaan ymmärrät että kun on julkisuudessa, aina se palaute ei ole todellakaan positiivista, eikä julkisuus ole aina sitä mitä siltä odottaa... sitäpaitsi jokainen saa osakseen niitä Vihaajia ja mustamaalaajia. Sinäkin olet monen mielestä ns. turha julkkis. Et tosiaan ole minunkaan suosikki listallani, mutta en todellakaan halua sinulle mitään pahaa! Tekee niin pahaa katsoa miten ihmiset sinua nöyryyttävät.... mutta älä lannistu! Ole oma itsesi! Olet kaunis nainen ja varmasti todella fiksu! Taistele unelmien eteen ja tee sitä mitä rakastat! Näytä kaikille paskan puhujille, että he ovat väärässä sinun suhteesi! Haluan toivottaa sinulle paljon tsemppiä ja toivon että sinutkin nähdään joskus vielä hyvässä valossa!

  VastaaPoista
 8. Ei oo mitään muita tarjouksia tulossa estetialle?:) ootko missä muuten huuliasi pääosin täyttänyt, kun näyttää ihmeen luonnollisilta? Monilla näkee heti, että on täytettä:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut mainitsemalla huultentäyttö 199€ :)

   Poista
  2. Moikka, osaatko sanoa mitä ainetta saa tuolla 199e hinnalla? ��

   Poista
 9. Ihanaa samaa mieltä kanssasi, että Susanna on ihan paras täyteaineiden kanssa! Ärsyttää niin paljon se, mikä villi länsi kyseinen ala on.. Itsekkin olen käynyt muutamassa todella huonossa paikassa missä työn jälki ollut kamalaa, mutta Susanna yllätti positiivisesti! :) Häntä kehtaakin mainostaa, koska on niin taitava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ! Ihan hullun hommaa ja harmittaa ja toivoo, että ihmiset ottais enemmän selvää asioista kuin vaan luottaisivat "ammattilaisiin". Onneks Susannalta on saanu niin paljon informaatiota. :)

   Poista
 10. Ymmärrätkö olevasi verrattavissa johanna tukiaiseen?:)

  VastaaPoista
 11. Miksi et julkaise kommentteja? Vaikka ne olis ihan asiallisia? Yrität antaa sen kuvan että sua vaan kehutaan....:D ihan kun kaikki ei tietäis totuutta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vaan sen takia, etten jaksa käydä vääntöä anonyymien kanssa. Varsinkaan, jos faktat ei ole hallussa tai kommentit ovat jotenkin solvaavia. :) Ja miks mä yrittäisin antaa kuvaa, että mua vaan kehutaan, kun "kaikki tietää totuuden" ? ;) Ihan tyhmä ja turha kommentti.

   Poista
 12. Hei! Ei tarvitse julkaista ellet halua, mut toivottavasti tota höpöpuhetta edellisen täyteaineen viallisuudesta ei annettu sulle ainakaan The Lookissa... Kävin nimittäin 10-vuotta sitten professori Nordströmillä (nykyisin eläkkeellä), ja hänen henkilökuntansa kertoi minulle ihmisistä joiden huulia oli jouduttu jopa leikkaamaan epämääräisten ruiskujen vuoksi. Kertoivat tämän minulle siis vasta sen jälkeen kun kysyin onko tällaista oikeasti tapahtunut? Osa tapauksista oli kuulemma tullut just Lookilta. Vaikea olisi myöskään uskoa, että näinkin arvostettu toimipaikka olisi valehdellut potilaistaan ilman syytä.

  Vähän aikaa tästä Jylhä sitten tuomittiin pitkiin ehdollisiin vankeusrangaistuksiin törkeistä petoksista liittyen firman toimintaan, ja on käsittääkseni tällä hetkellä paossa 300 000€ ulosottoja Virossa (jotka me tunnolliset veronmaksajat joudumme varmaan lopulta kustantamaan). Lähes absurdia, että edelleen uhkailee lakimiehillä ja syyttävät sinua maineen pilaamisesta... Eiköhän se tuolla alalla mennyt jo silloin kun olit vielä lapsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei annettu Lookissa, vaan Diamond Clinicillä.. :S Hurjia juttuja :/

   Poista
 13. OK. Hurjaa myös, jos sinulle on päänalueelle annettu viallista ainetta eikä asiasta olla oltu jälkeenpäin missään yhteydessä! Toisaalta, mitäpä keski-ikäinen omistaja jolla koulutus alalle on Nolla osaisi asialle tehdäkkään... Lähinnä noloa ja jotenkin tosi surullista kun +40-vuotiaana joutuu päivittelemään itsestään selfie kuvia hästägeillä #konsultaatio #ihquu ja leikkiä lähes lääkäriä, vaikka todellisuudessa ei saisi töitä edes sairaalan siivoojana (kun siihenkin tarvitsee erilliskoulutuksen).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mun mielestä selfieissä ole mitään vikaa. :) Diamond Clinicillä on muuten oltu todella asianosaavia, mun ja parin muun kohdalle nyt sattus vaan huono tuuri. Vialliset aineet vedettiin pois käytöstä ja itse aine on nykyään uudistettu. :)

   Poista
 14. Kirurgin pitää opiskella vähintään 11v ja usein paljon enemmän voidakseen mitenkään arvioida leikkausta, mutta Suvi Pitkänen pystyy ystävänsä kanssa samaan uudessa reality sarjassa. On kuulemma myös älykkäämpi kuin sinä, vaikka mihinkään kouluun ei ole päässyt... Anteeksi. Ei siis vain ole jaksanut lukea 12 vuoteen tarpeeksi pääsykokeisiin kuten on tämänkin asian erikseen tiedottanut lehdissä. Kirsikkana kakussa Suvin mielestä ihmiset jotka puhuvat p*** kannattaa varoa! Onnea siis tulevaisuuden kirurgille, joksi Suvi aikoo, koska eihän KUKAAN voi oikeasti olla niin saapas että hokisi tällaista muuten kolme vuotta jokaisessa iltapäivälehdessä. Eihän?

  VastaaPoista
 15. Onpas ikävä kommentti. Aineen viallisuudesta ei voi vetää johtopäätöksiä ainetta tuntematta ja faktoja tietämättä. Kukaan tekijä ei lähtökohtaisesti valitse huonoja aineita. Tuntien Diamond Clinicin omistajan, tiedän hänen olevan vastuuntuntoinen yrittäjä.

  VastaaPoista
 16. Susanna Hanhineva. Pysyn silti kannassani. Minusta kukaan oi-keasti vastuuntuntoinen henkilö ei tee esim.leikkauskonsultaatioita ilman pätevyyttä. En oikein ymmärrä miten tällainen toiminta voi edes laillisesti olla mahdollista...

  VastaaPoista
 17. Moikka, mitä ainetta saa tuohon hintaan 199e kun mainitsee sut?:)

  VastaaPoista
 18. Kuinka pitkään tää alennus on voimassa? Olis kiva jos vastaisit nopee :D

  VastaaPoista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*