keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Tapa itsesi

Cheyenne sanoo jotain tyhmää ja ajattelematonta ja koko Suomi repeää taas jälleen kerran. Oli kyllä kieltämättä multa aika low key ja sainpa siitä jälleen tarvitsemani kolauksen ja opetuksen. Kaikkea ei vaan tarvitse sanoa ja kommentoida "ääneen". Paitsi tietenkin, jos olet somen ihmeellisessä maailmassa ja puheenaiheenakin vieläpä sattuu olemaan henkilö nimeltä Cheyenne C Järvinen.
Silloin kaikki on sallittua. 

 Jos puheenaiheena on Cheyenne, ei haittaa mitä sanot, on se silti hyväksyttävää. Saa haukkua vapain sanoin varpaista päälakeen ja kaikesta maan ja taivaan välillä. On lupa arvostella ja muistuttaa tehdyistä menneisyyden virheistä ja määrittää yksittäisten poimintojen mukaan kuka olen. On lupa spekuloida, keksiä juoruja, väittää Cheyennen tehneen sitä ja sanoneen tätä.

En kiellä sitä, etteikö mediasta saisi minusta jokseen negatiivisen kuvan ja vieläpä ihan eri kuvan kuin mitä todellisuudessa olen. Kansa ravitsee itsensä negatiivisuudella ja media ruokkii sitä sillä, mitä tilataan: kohua ja kriisiä kriisin perään. Ihmisiltä puuttuu tietynlainen mediakriittisyys ja uskotaan siihen, mitä halutaan uskoa.

Se nähtiin viikonlopun takaisessa "somesodassa", johon mun on turha käyttää energiaa tai sanoa yhtään mitään. En ala väittelemään kenenkään kanssa, en aio puolustautua tai selitellä. En aio jatkaa tuota sotaa. Olihan teksti todella nöyryyttävä ja täysin mustamaalaamistarkoituksella kirjoitettu. Ansaitusti tai ei, teksti toi ihmisten todelliset piirteet esiin ja jopa olisinkin ennemmin sellainen kuin kirjoitettiin kuin yksikään ihminen, joka keskustelua kommentoi tai jakoi eteenpäin.

Vaikka olenkin hölmöillyt, en olisi itse koskaan lietsonnut isoa kasaa ihmisiä kiusaamaan ketään yksittäistä henkilöä somessa saati sitten itse osallistunut kiusaamiseen. Jotkut ihmiset oikeasti tappavat itsensä moisen jälkeen ja täytyy olla omien korvien välissä jotain todella pahasti vialla, jos sellaista toivoo jollekulle toiselle ihmisille. Olen kuitenkin vain ihminen, haavottuvainen, enkä kiellä sitä, ettenkö melkein saanut perjantaina hermoromahdusta, ole ollut masennuksen partaalla tai kärsinyt ahdistuksesta ja ahdistuskohtauksista. 

Varmaan ihan luonnollinen reaktio, kun tuhannet ihmiset hyökkäävät kimppuun eikä voi itse sanoa asiaan yhtään mitään. Helppo se on somessa huudella ja ruudun toiselta puolelta näpytellä. Onneksi on kuitenkin näitä, jotka vannoutuvat taistelemaan (netti)kiusaamista vastaan tai eivät muuten tunne sanan tekopyhyyden merkitystä.


Juuri sellaisia kuten esimerkiksi Rosanna Kulju, joka juuri saarnasi Facebookissaan somekiusaamisesta sekä puolusteli Sephoraa. Oli muuten aika hauska veto saada viimeisenä lauantaina porttikielto Showroomiin, jossa juhlistin vielä pari päivää aiemmin hyvän kaverini Miss Helsingiksi kruunaamista. Ei musta harmia olisi ollut, mutta eipähän ole enää sitä pulju ongelmaa.

Amanda Harkimo. En edes tiedä mistä aloittaa tai pitäisikö ollenkaan. Ymmärrän toki suhtautumisesi Pitkäsen hyvänä ystävänä ja tarpeena saada mut alas, mutta ottaen kuitenkin huomioon oma julkisuudessa esillä olemisesi, niin taidanpa jättää tämän vaan tähän. Kiitos kuitenkin shoutoutistasi ja halataan, kun tavataan !

Fuck them haters. Hävetkää.

Ei kai sentään. Toivotan kaikille kaikkea ihanaa ja positiivista, iloa ja onnistumisia.

xx CC 

Ps. Sarkasmin ymmärtäminen taitaa olla nykypäivänä hankalaa ja liikaa pyydettyä. :)33 kommenttia :

 1. Tietenki kone alkaa lagaa siinä kohtaaa ku kirjotan kommenttia :D alotan sen verra alusta et emmä ainakaa oo saanu susta millään tavalla mitenkään negatiivistä kuvaa, päinvastoin tosi vahvan ja rohkeen ihmisen, ja senki näkee jo kaukaa. Esimerkiks toi koko The look-juttu, kuinka moni oikeesti uskaltaa nousta noinki isoo yritystä vastaan? ja viellä julkasta kuvia, koska kaikkihan sen tietää et kerranku jotai postaat sitä ei saa ikinä kokonaan pois. Nääki tytsyt vois hetke aikaa miettii omia virheitään enneku nolaa ittensä tollasella julkisella nauramisella, ajattelis omalle kohal saman edes joskus.. Oot kaikin tavoin yks maailman upeimmista ihmisistä ja toivon kaikkee hyvää sulle !<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentistasi ihana ! ♥ Hieman vellon tällaisessa negatiivisessa kuplassa tällä hetkellä, mutta toivon pääseväni siitä pian, mutta kivaa, että musta nähdään se toinenkin puoli:)

   Poista
 2. Tollaset kommentoijat ovat täysiä luusereita�� Heillä ei ole varaa loukata toista,jos katsoo heidän elämäänsä,ovat pahoja sisäisesti�� He kadehtivat sinun älykkyyttäsi ja kauneuttasi�� Tsemppiä����

  VastaaPoista
 3. Tämä teksti on jokseenkin ristiriidassa sen kanssa, mitä olet itse kirjoitellut/kommentoinut sun exästäsi. Vaikket missään olekaan nimen kanssa puhunutkaan, hänen henkilöllisyyttä ei ainakaan teidän seurustelun aikana ollut vaikea löytää. Itse tunnen sun exän ja sun kirjoitukset ja kommentit antaa hänestäkin aivan eri kuvan minkälainen hän oikeasti on. Muuten hyvä kirjoitus ja kaikkea hyvää sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ton tyyppiset ihmiset on yleensä ihan erilaisia parisuhteessa kuin kaverina enkä sitä kielläkään, etteikö mun exä olis kiva ja hauska kaverina. Kokemus suhteessa vaan oli toisenlainen. :) Ja kiitos, samoin !

   Poista
 4. En tiiä ollenkaa mistä somesodasta on ollu nyt kyse mut isot hatunnostot sulle että sä osaat puhua tästä asiasta ilman että loukkaat muita vaikka sua onkin loukattu, arvostan! Vaikutat oikeen herttaselta sen perusteella mitä oon susta deryan kanavalla nähny! Älä lannistu, tolla asenteella pötkit pitkälle! :)

  VastaaPoista
 5. Täysiä luusereita noi haukkujat�� Heidän elämällään ei olisi varaa arvostella ja haukkua sinua,ovat sisäisesti pahoja�� Kadehtivat älykkyyttäsi sekä kauneuttasi�� Tsemppiä����

  VastaaPoista
 6. Pakko kommentoida tähän: hyvänä esimerkkinä somekiusaamisen kohteeksi joutunut Tero Niitti. Asioita voi mielestäni tuoda julki ja oman mielipiteensä sanoa mutta ihmiset eivät aina ymmärrä uutisia lukiessaan että asioissa on aina toinen puoli, ja ihmiset tarttuu hyvinkin kärkkäästi julkkisten puheisiin ja varsinkin median luomiin provosoiviin uutisiin.. Mutta niin, oon aika uusi lukija ja pakko sanoa että tykkään sun tavasta kirjottaa �� Blogin puolelta oon myös saanut tosi positiivisen ja elämänmyönteisen kuvan susta verrattuna siihen mitä susta uutisoidaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentistasi:) Näinhän se on ja mun mielestä kärpäsestä tuli härkänen. En ajatellut yhtään mitä sanoin ja kelle ja siitä tuli koko kansan haloo. Ens kerralla tarkempi suustani.

   Poista
 7. mua kiehuttaa koko juttu sun puolesta! noi kaikki kyseiset ihmiset yrittää antaa niinkin hienoa ja fiksua julkisuuskuvaa itsestään medialle, mut tässä nähään mitä mätää nää ihmiset oikeasti oikeassa elämässä on, mut sä oo upee, sä teet niinkun haluat oot mitä oot niin medialle kuin varmasti oikeassa elämässäkin.. vaan kateelliset jauhaa :)..noi ihmiset nolaa itsensä täysin. GO Girl ja eteenpäin vaan :)

  VastaaPoista
 8. taisit taas saada aikaseksi paskamyrskyn... sitä odotellessa

  VastaaPoista
 9. Vihaajat vihaa! Oot huippu just tuollaisena! :) tsemppiä ja voimia <3

  VastaaPoista
 10. Hyvä esimerkki mediassa kiusaamisesta on myös tapaus, kun joku oli arvostellut miehen varusteiden kokoa. Jos on aloittanut toisen arvostelun julkisesti, siihen saa kyllä antaa samalla mitalla takaisin. Hieman tekopyhää vaahdota itseen kohdistuneesta kritiikistä, kun on aloittanut epäasiallisesti julkisuuteen kommentoimalla yksityisasioita, koko shown. Kaikkea ei vaan tarvitse sanoa ja kommentoida "ääneen".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samalla mitalla, no jaa, kirjoittamalla valheellisen ja mustamaalaavan tekstin ja laittamalla koko homman mun niskoille ? Arvostellut ja arvostellut, niinkun kirjoitin johonkin kommentiin, päätelmän koosta tekivät muut en minä. Sosiaalinen media ja itse media (julkiset tiedotusvälineet) ovat eri asia. Samoin kritiikki ja haukkuminen. ;)

   Poista
 11. En tiedä "teidän tyylisistä julkkiksista" juuri mitään/ketään, mutta onhan toi nyt törkeää. Lapsellista. Olin jotenkin pitänyt Harkimoakin ihmusenä joka ei alentuisi moiseen. Tsemppiä.

  VastaaPoista
 12. Jos olet tätä mieltä, MIKSI IHMEESSÄ myit haaastattelusi roskalehteen jossa haukut toisen ihmisen sukupuolielimiä? Tuollaisen käytöksen jälkeen vaikea uskoa että olet nettikiusaamista vastaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole myynyt haastattelua tai saanut siitä penniäkään. Tyhmä kommentti, jota en ajatellut ja haastattelu oli tapahtumassa, jossa toimittaja oli paikalla. Enkä haukkunut, muut tekivät päätelmänsä:) Iso, pieni, käyrä, osaamattomuus tai kyettömyys käyttää, mikä nyt ketäkin ei sitten tyydytä.

   Poista
 13. Kaikista turhake-some-bimbo julkkiksista olet kyllä suosikkini. Vaikutat niin symppikseltä. Olethan nätein myös.. varsinkin verrattuna noihin muihin..

  Tissit oli huonosti leikattu, sitä ei voi kieltää. Olisit silti purkanut sen sopparin ensin :(

  Jaksamista, kyllä ne asiat järjestyy vaikka tuntuu että koko Suomi lynkkaa sut. Hoidat nyt sen oikeudenkäynnin tuli mitä tuli ja pidät sit matalaa profiilia pari viikkoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irtisanoin sopimuksen ennen haloota. :) Kiitos kuitenkin kommentistasi !

   Poista
 14. Vihaajat vihaa! Oot aivan huippu juuri tuollaisena! :) tsemppiä ja voimia sinne suuntaan <3

  VastaaPoista
 15. Musta on ihan tosi kaksnaamasta Rosanna Kuljulta kommentoida noin. Vastustaa some-kiusaamista ja sitten itse osallistuu siihen. On siinäkin missi.. Pitäs olla esimerkkinä nuorille. Nyt kyllä lähti kaikki arvostus häntä kohtaan.

  VastaaPoista
 16. No huhhuh, todella ala-arvosta Rosannalta yms, en olis heistä ikinä uskonut. Varsinainen pyhimys Rosanna, kun nimenomaan itse kirjoittanut ettei hyväksy kiusaamista. Mitä toi hänen teko sitten on, mun mielestä nimenomaan kiusaamista! Pistää vihaksi sun puolesta :( Toivottavasti sinulla on kaikki hyvin ja joku ihminen jolle voit puhua, kun on vaikeaa. Tiedän itsekkin, että kaikki ne ahdistuskohtaukset yms on aivan hirveitä!! Helpommin sanottu kuin tehty, mutta moiset kommentit kannattaa jättää omaan arvoonsa. Jokainen me ollaan kallisarvoisia ihmisiä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä ollu ensimmäinen kerta, kun kohdistuu hänen puolelta jotain tällaista mua kohtaan.. Onneks mulla on kyllä hyviä ystäviä ympärilläni ja koitankin jättää omaan arvoon noi kommentit !

   Poista
 17. Eikö ole hiukan epäilyttävää julkaista vain sinua ylistävät kommentit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä epäilyttävää siinä on ? Julkaisen juuri ne kommentit, jotka haluan. Onhan kysessää mun blogi. :)

   Poista
 18. Mitäpä jos pitäisit vaikkapa kuukauden some-tauon? Tekee hyvää itse kullekin nykyään. Minä aloitan just nyt.

  VastaaPoista
 19. Todella koulukiusaajamaista käytöstä Rosanna Kuljulta ja A.Harkimolta :( Noissa naisissa, samoin kuin Suvi Pitkäsessä, on todella vahva kiusaajaviba...jos on yhtään ihmistuntemusta, niin sen aistii.

  Sinä puolestasi vaikutat symppikseltä ja hybältä ihmiseltä, vaikka oletkin saanut kyseenalaista julkisuutta...

  VastaaPoista
 20. Hyi joku Harkimo :D mutta kyllähän säkin itse haet koko ajan paskalehdissä huomiota yms. Niin koita säkin aikuisena ihmisenä ymmärtää että eihän susta kaikki pidä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän sen täysin eikä se ole asia, jota edes tavoittelen. :)

   Poista
 21. Eihän kenestäkään tarvitse pitää, mutta luulisi kuitenkin että aikuisilla (?) julkisuudessa esiintyvillä henkilöillä olisi sen verran käytöstapoja, ettei tarvis lähteä ketään joukolla lynkkaamaan (ja vielä netissä). Varsinkin Rosanna antaa itsestään todella tekopyhän kuvan toiminnallaan ja Harkimolta nyt ei voi sen enempää odottaakaan...
  Tsemppiä sulle! Ja muista, että oot näiden p*skanpuhujien yläpuolella. ��

  VastaaPoista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*