maanantai 23. tammikuuta 2017

Testissä Flamingo Spa

https://track.adtraction.com/t/t?a=1120954380&as=1080809692&t=2&tk=1&url=http://offerilla.com/tuote/flamingospa-sisaanpaasy-2lle-spa-kylpyla/
Kuva: Flamingon nettisivut

Heipsan,

Vauhdikas viikonloppu takana ja täältä tuleekin se perinteinen: nyt loppus se dokaaminen ! En meinaa tunnista enää itseäni: ulkona on tullut rampattua enemmän tai vähemmän, ei ole ollut motivaatiota käydä salilla ja syöminenkin on ollut päin sanonko mitä. Nyt alkaa olla aika ottaa itseä niskasta kiinni, sillä kroppani ei voi hyvin. Ehkä tämä on vain jokin vaihe ja on kyllä ihan kiva alottaa täysin puhtaalta pöydältä. Olen pohtinut omaa ruokavaliotani sekä treenaamistani ja haluan tehdä isoja pieniä muutoksia, sillä tuntuu, että junnaan paikallani kehitykseni ja hyvinvointini suhteen.

Näistä aiheista ihan varmasti lisää piakkoin, mutta ennen kuin poraudutaan kuitenkaan sen tarkemmin niihin aiheisiin täällä blogissa, haluaisin jakaa kokemukseni Flamingo Spasta kanssanne ! Kävimme ystäväni Jennan kanssa kokeilemassa Spata viime perjantaina ja kerta oli ensimmäinen meille molemmille. En ole kova käymään kylpylöissä, joten en osannut oikein odottaa reissulta mitään. Rakastan höyrysaunassa käymistä ja se olikin käyntimme kohokohta ellei lasketa mukaan piipahdusta Hesburgerissa, jonne pääsee kylpylän puolelta, haha. 

Spa oli varsin ylellisen oloinen, tilat olivat kauniit ja puitteet hyvät. Näin sinkkuna kaverin kanssa kylpylässä käyminen oli kuitenkin varsin tylsää ja uskoisin, että kokemus olisi ollut varmasti paljon parempi, mieluisampi sekä rentouttavampi, mikäli kokemuksen olisi jakanut herraspuolisen henkilön kanssa. Kun tulimme kylpylään näimme vain pariskuntia joka suunnassa nautiskelemassa toistensa seurasta sekä kuhertelemassa ja siinäpä sitä sitten alkoi pohtimaan, että voi kunpa. :D Plussaa se, että kylpylä on K18, joten täältä et löydä lapsia juoksentelemassa jaloissa !

Saunoja oli perinteisestä saunasta höyrysaunaan ja altaita lämminvesialtaasta mineraalivesialtaaseen. Spassa oli myös mahdollista saada erilaisia hoitoja, mutta tällä kertaa skippasimme ne suosiolla, sillä emme päässeet oikeaan moodiin, emmekä sitten viitsineet pakottaa itseämme rentoutumaan. Kokemuksena antaisin spasta sinkkunaisena ehkä 3 ja mikäli olisin suhteessa antaisin varmasti vähintään 4, ellen jopa 5. :)

https://track.adtraction.com/t/t?a=1120954380&as=1080809692&t=2&tk=1&url=http://offerilla.com/tuote/flamingospa-sisaanpaasy-2lle-spa-kylpyla/
Kuva: Flamingon nettisivut

Teillä lukijoillakin on muuten mahdollisuus kokea Flamingo Spa varsin edullisesti: Offerilla on tarjouksessa 2 aikuista hintaan vain 39€ (norm. 78€) ja tarjous sisältää pääsyn myös Flamingon vesipuistoon. Tarjoukseen pääset tästä LINKISTÄ. Lisäksi Offerilla näytti olevan myös perhepaketti vesipuistoon tarjouksessa (2 aikuista sekä 2 lasta) hintaan 32€ TÄÄLLÄ. Vesipuisto oli muuten todella makean näköinen mäkineen huvituksineen ja varmasti joka lapsiperheen ja miksei vanhemmankin unelmakohde !

Enpä ole muuten aiemmin tajunnut, miten kätevä toi Offerilla loppupeleissä on ! Löysin sattumalta tarjouksen myös Estetialle, mun luottopaikkaan, jossa yhden alueen botuliinihoito on vain 129€ normaalin 199€ sijaan. Kuin siistiä ! Kannattaa käydä hyödyntämässä tuo tarjous nopeasti TÄÄLTÄ.

Instagramiini ilmestyy pian myös arvonta, jossa voit voittaa itsellesi ja kaverillesi vapaapääsyn juurikin tuonne Flamingonvesipuiston puolelle, joten kipin kapin mun Instagram seurantaan TÄSTÄ taikka laittamalla hakuun FabuliciousCC. ♥

Huomenna sitten heti ruokavalioasiaa. :)
xx CC

https://track.adtraction.com/t/t?a=1120954380&as=1080809692&t=2&tk=1&url=http://offerilla.com/tuote/flamingospa-sisaanpaasy-2lle-spa-kylpyla/
 *postaus sisältää yhteistyölinkkejä

3 kommenttia :

 1. Se on magee mesta,tiedän kokemuksesta.

  VastaaPoista
 2. Botuliini on reseptilääke, Valviran valvonnassa, eikä mitään reseptilääkkeitä saa EU:ssa markkinoida kovinkaan julkisesti taikka alennuksilla. Groupon sai suuret sakot mm. Britanniassa, jossa vain viitattiin tällaiseen hoitolaan. Yllättäen yhtiön toiminta loppuikin... Kiva postaus muuten.:) Ostanen Flamingoon liput.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, perehdyn asiaan ja poistan tuon nohdan, mikäli asia on näin. :)

   Poista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*