perjantai 17. helmikuuta 2017

Happy Birthday to Me
Niin se vaan on jälleen tullut se päivä vuodesta, kun vuosia tulee mittariin ja onkin aika hyvästellä 22 ja toivotettava tervetulleeksi 23. ♥ Voisin höpistä vaikka mitä, mutta jätetään se nyt tällä kertaa. Ollaan vain tässä ja nyt ja fiilistellään näitä upeita kuvia!

// Yet again it is that day of the year that a year has passed and it's time to say goodbye to 22 and welcome 23.I could babble a lot of things but let's leave that for now and just have a look at these amazing photos!


Syntymäpäivieni kunniaksi minut ikuisti jälleen kerran parhaista parhain Nikita Tikka. Nikitan kanssa on aivan mahtava työskennellä, sillä se on niin helppoa eikä olo tunnu yhtään vaivaantuneelta. Kuvausvision suhteen pääsimme nopeasti samalle aaltopituudelle ja hän osaakin tallentaa kameralle juuri sen, mitä haetaan. Nikitan muita töitä voit katsastaa TÄÄLTÄ

Kuvaukset eivät olisi myöskään onnistuneet ilman luottomeikkaajaani, Jenna Mäkikyröä, joka loihti niin meikkini kuin hiukseni. Hän kuvasi lisäksi itse kuvauksista behind the scenes -materiaalia, jotka julkaisen videon muodossa Youtube-kanavallani viikonloppuna. Jos et ole vielä tilannut kanavaani, tee se nyt TÄÄLLÄ.

 Jenna valmistui joulukuussa meikkaajaksi ja hänet voikin tiedustella meikkaajaksi laittamalla sähköpostia osoitteeseen makikyrojenna@gmail.com. Instagramista löydät hänet @jennamakikyro tai TÄÄLTÄ.

// For my birthday pictures I definitely wanted Nikita Tikka to shoot the photos. He is perhaps the best photographer I've worked with and he delivers just amazing photos. My make up and hair were done by my good friend and makeup artist Jenna Mäkikyrö.
Mutta eipä oikeastaan muuta kuin ihanaa perjantaita ja hyvää viikonloppua !

Muistakaahan käydä seuraamassa mua myös Instagramissa sekä Snapchatissa, joista molemmista minut löytää nimellä FabuliciousCC. ♥

// Have a nice Friday and a happy weekend ! Remember to also follow me on Instagram and Snapchat where on both you can find me by the name FabuliciousCC
 
xx CC 

ps. Kuvien ilmapallot ovat Punanaamiosta. :) 

Instagram FabuliciousCC Snapchat FabuliciousCC Youtube Cheyenne Järvinen
Bloglovin
Blogit.fi
Liity blogini lukijaksi TÄSTÄ


15 kommenttia :

 1. "fiilistellään näitä upeita kuvia!" Eli kehut itseäsi upeaksi. Omakehu tekee sinusta ruman ja on aina turhaa.

  VastaaPoista
 2. Moikka. Paljonko olet pitkä ja painat?

  VastaaPoista
 3. Isoosti onnea synttäreiden johdosta! :)

  VastaaPoista
 4. Voi Cheyenne, paljon synttärionnea!! Olen samanikäinen tyttö Helsingistä ja seuraan sua blogin lisäksi muussa somessa, ja pakko sanoa että harmittaa se, että oot photoshooteissa lähes poikkeuksetta alusvaatteissa tai lähes alasti :/ Ja Snapchatissa kuvaat persettä ja rintoja. Toivon, että tajuaisit pian, että riität ja näytät upeasta kropasta huolimatta paljon, paljon kauniimmalta vaatteet päällä ja saat silloin enemmän arvostusta. Tai voisit joskus kokeilla edes sellaista, jota tyylikkyyden säännöksikin kutsutaan: jos yläosa kropasta paljaana, peitä alaosa. Jos alaosa paljaana, peitä yläosa.

  Tykkään susta tosi paljon persoonana ja varmasti tultais kavereina tosi hyvin toimeen, mutta tuntuu pahalta seurata näistä tällaisista asioista paistavaa epävarmuutta ja kypsymättömyyttä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turhaan sua harmittaa tai tuntuu pahalta. :) Tiedän kyllä, että näytän yhtä upealta vaatteet päällä tai ilman. Ei pitäis muiden persettä kutittaa, jos satun olemaan "erilainen" ihminen ja haluan toteuttaa kyseisenlaisia kuvauksia tai kuvata kroppaani. Kukin tavallaan ja tyylillään. Yhtä lailla voisin sanoa, että ihmiset, jotka peittävät kroppansa ovat epävarmoja itsestään. Kuulostaa hölmöltä, eikö niin? Samalla lailla kuin väitteesi epävarmuudesta ja kypsymättömyydestä minun korviini. Kiitos onnitteluista kuitenkin. :)

   Poista
 5. Onko se auto mikä oli sun my day videossa nii sun oma auto? :)

  VastaaPoista
 6. Hyvää synttäriä! Voitko tehä joskus postauksen mis esittelet sun kämpän?

  VastaaPoista
 7. ihana meikki, ystäväsi on taitava meikkaamaan <3

  VastaaPoista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*