perjantai 24. helmikuuta 2017

Temptation Islandiin !


Videon paita Zara

Haudihei!

Nyt se on viimein virallista, mä olen seuraavalla Temptation Islandin tuotantokaudella, iiks!

Tein aiheesta Storytime-videon youtube-kanavalleni, jossa käsittelen sitä, miksi lähdin ohjelmaan mukaan, millainen kokemukseni oli sekä avaan hieman suhdettani julkisuuteen.

Sami Kuronen Radio Suomipopilta haastatteli mua ohjelman yhteydessä ja tuon haastattelun löydät TÄÄLTÄ. Haastis kestää noin puoli tuntia ja sen aikana käydään läpi elämäni pikaisesti lapsuudesta tähän päivään sekä puidaan hieman kohuja, joita ympärilläni on ollut. Pahoittelen jo etukäteen "niinku" -sanan runsasta käyttöä.. :D

Voisin kirjoittaa hieman samaa asiaa, mitä käyn läpi videolla, niille, jotka blogiani tykkäävät lukea.

Pääsyy, miksi päätin lähteä mukaan ohjelmaan oli se, että aikaisemmin musta on voinut vain lukea juttuja lehdistä, määritellä mut ihmisenä otsikoiden ja median luoman kuvan perusteella. On ollut hankala tuoda sitä omaa persoonaa ja luonnetta esille, vaikka blogia kirjoittelenkin ja somessa olen aktiivinen. Halusin ohjelman avulla näyttää liikkuvana kuvana millainen tyyppi olen, vaikka hieman stressaakin, millaista materiaalia musta on ja millaiseksi tuotanto mut leikkaa. Olihan meillä kuitenkin bileet joka toinen ilta ja alkomahoolia on kyllä tullut käytettyä kuvausten aikana runsaammalla kädellä ja Bile-CC on ollut vauhdissa..

Toinen syy oli se, että tiesin, että ohjelman avulla mulla olis ehkä hieman mahdollista muutta nykyistä julkisuuskuvaani, en tiedä, se nähdään. Temppareiden kuvaaminen oli kerrassaan yksi elämäni parhaimmista kokemuksista: muutama viikko Thaimaan auringon alla täysihoidossa upeissa maisemissa ja upeissa puitteissa, roppakaupalla uusia kokemuksia, joita ei rahalla voi saada. Käteen reissulta jäi myös moni uusi hyvä ystävä ja kaveri. Miksi olisin sanonut tällaiselle mahdollisuudelle ei? Olen myös aina, katsottuani ensimmäistä kertaa Viidakon Tähtösiä, halunnut päästä tekemään realitya ja tässä sitä ollaan. Monta kokemusta rikkaampana.

Kokemuksena Temppareiden kuvaaminen oli aivan mahtava ja oli kuin olisi ollut lomalla. Yksi parhaimmista asioista oli puhelimattomuus. Meillä oli "seuranamme" vain toisemme, puhelimet vietiin meiltä ensimmäisenä päivänä. Sitä ei edes tajua, miten riippuvaisia olemmekaan tuosta yhdestä pienestä kapistuksesta eikä varsinkaan tajuta, millaista luksusta se on, kun voi olla täysin ilman puhelinta. Ei puhelinsoittoja, ei viestejä, ei internettiä. Vain tämä hetki tässä ja nyt ilman ulkomaailmaa. Suosittelen kyllä jokaista kokeilemaan puhelittomuutta lomaillessa, mikäli vain mahdollista. Se, että puhelin ei ollut läsnä sai meidät toimimaan kuin ihmiset: sosialisoiduimme in real life, leikimme, keksimme tekemistä... Mieli lepäsi ihan uudella tavalla, kun pääsi oikeasti käsiksi omiin syviin ajatuksiin. Itse huomasin tämän ensimmäisen viikon aikana näkemällä painajaisia asioista, joita en ollut käsitellyt.

 Enempää en oikein pysty kertomaan ilman juonipaljastuksia. Ken tietää kävikö kettu kolossa. Kuinka moni pariskunta lähtee pariskuntana ulos saarelta? Se selviää vain katsomalla Temptation Islandia 22.3 alkaen Nelosella.

// Hello

Now it's finally official, I'm going to be starring on the next Temptation Island on Finnish tv! Yaiks! I made a story-time video about it and put it on my youtube channel but it's in Finnish again, tho. 

There have been speculations previously about me participating on the show but now no more secrets! The show will start on Tv from 22.3 on Nelonen.

The main reason why I wanted to participate on the show was that previously people have been only reading gossips and headlines about me and I haven't really got to show the real me, my personality. Media has created a certain kind of image of me and that is what I ought to change! I've always also wanted to do reality tv, filming TI was one my best experiences ever: a few weeks in Thailand, all taken care for you, amazing scenery and an amazing accommodation. Loads of new experiences and a handful of new friends. Why would have I said no to this opportunity?

Filming TI was like being on holiday. Best part was that our phones were taken away from the first day on so we really had to live and socialize with each other. No phone calls, texts, internet. You can't even imagine how lxurious it is to be without a phone until you experience it. I recommend to try it if possible. Your mind will be at ease, you will have to see effort on socializing and coming up with something to do. That's life. It's really sad to realize how addicted we are to our phones and how that one little machine has overcome face to face socializing..

xx CC

Instagram FabuliciousCC Snapchat FabuliciousCC Youtube Cheyenne Järvinen
Bloglovin
Blogit.fi
Liity blogini lukijaksi TÄSTÄ

Picture Simo Viitanen / Bikinis Pretty Pink Princess

19 kommenttia :

 1. Oot tosi nätti tyttö, mutta noi tekoripset on tosi tönkönnäköiset :/ suosittelisin jotain vähän luonnollisempia ripsiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo haha mistäköhän noi ripset on ... samaa mieltä voi olla tuuheet näyttävät ripset. Mut noi näyttää tönköilt ja rumilt

   Poista
 2. Mahtava video! Ehdottomasti uusi temptation island pitänee ottaa seurantaan! :)

  VastaaPoista
 3. Samaistun sun tekstiin! Uskon että videoita tullaan editoimaan aika huolella, toivottavaati susta silti saadaan parempi kuva somessa!❤

  VastaaPoista
 4. Mikset voi olla vähän vähemmässä pakkelikerroksessa kun sulla on kuitenkin ihan söpöt piirteet. Noi tekoripset on aika pissismäiset, sorry. :( Tukka vois olla joskus siistillä ponnarilla ja vähän sellanen aikuismaisempi Marttila aitolehto tyyli voisi sopia sulle. Nyt jotenkin sellanen teini/lukiolaiset look.

  VastaaPoista
 5. Nyt on taas nii pal asiaa et saankohan kaiken mahtumaan tähän :D Mut siis must on tosi rohkee veto lähtee tollaseen ohjelmaan mukaan, kumminkin niistä kuvauksista lainaten '' on salarakkaana suorastaan konkari '' , Mun mielestä toi kuulostaa aika kamalalta, niiku miks vanhat jutut pitää nostaa yhä uudelleen esiin, siks kans toivon tosi paljo sun puolestaki etteivät he leikkaa sitä niin paljon etteikö sun oikee persoona ja luonne tulis esille :) Olis ihan huippua jos sun julkisuudenkuva olis paljon positiivisempi, koska en tiiä miten jaksat tota kaikkee paskaa mitä kokoajan on esillä ? Ja tää on viellä pakko sanoa että miks tänne tulee ihmiset kommentoimaan _anonyyminä_ mitä vikaa sun ulkonäössä on ? niiku back off antakaa cc:n näyttää miltä haluaa :D Musta oot ihan superkaunis ja noi sun hiukset on täydelliset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin :S No klikkiotsikoitahan noi on ja kohua halutaan aiheuttaa :D Riskinsä kaikella, "onni lähtee ainostaan riskistä". Ja niinpä 😅

   Poista
 6. Mistä noi sun tekoripset on ostettu?

  VastaaPoista
 7. Hei mitä huulipunaa sulla on tässä videossa? :-) ihana sävy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on nyxiltä jossain sävyssä.. Tarkistan asian asap!

   Poista
 8. Vinkkinä jatkoa varten, älä puhu Englantia. Saa kuullostamaan tosi teiniltä. ��Niinkuin kaikki muutkin ketkä sekottaa Suomen ja Engannin lauseissa. Tarkotan palautteen hyvällä������ Yllätyin kuinka fiksu oot ja millainen ajatusmaailma sulla on! Media haluaa antaa kaikista naisista sellassen kuvan, kuin ne olisi tyhmiä ja halpoja. En tykkää yhtään. Jatka samaa malliin ����☺️Ps. Oot kaunis. Mun mielestä olisit vielä helvetisti kauniinpi ilman irtoripsiä ja vähemmällä meikillä. ☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kuuluu puhetapaani kuulosti se sitteb teiniltä tai ei:) Olen myös kaksikielinen.. Kiitos kuitenkin palautteesta. :)

   Poista
 9. Niin miten ajattelit olevan mahdollista enään puhdistaa mainettasi vaikka seisoisit päälläsi? Sori, mutta mennyttä mitä mennyttä :D On muuten hauskaa katsella snapchatista miten kitiset että et halua treffipyyntöjä snapchatin kautta, mutta kuitenkin olet lähetellyt dildovideoita pojille juurikin snapchatissa :DDDDDDDDDDd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En omista dildoa. :) Ja snapchat ei ole treffipalvelu. Jatkoa varten se on enää eikä enään. ;)

   Poista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*