perjantai 3. helmikuuta 2017

Testissä: Escaperoom

https://track.adtraction.com/t/t?a=1120954380&as=1080809692&t=2&tk=1&url=https://offerilla.com/tuote/escaperoomhelsinki-vapaavalintainen-peli/

Takana on pari erittäin kivaa ja kiireistä päivää. Keskiviikkona mulla oli erittäin tapahtumarikas päivä. Päivä alkoi työhaastattelulla, joka meni mielestäni erittäin hyvin. Hyvän fiiliksen saattelemana kävimme testaamassa Miikan ja Jonin kanssa keskustan Escaperoomia, mikä oli aivan huikea kokemus ja siitä lisää ihan pian. Yhdessä safkaamista, Miikan kanssa vielä kuvamaan videoita Deryan youtube-kanavalle, tukan laittoa Sossille (jota oli niin kiva nähdä pitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumisia) ja illasta sitten vielä kaiken lisäksi DTM:n synttäreille, jossa tuli nähtyä paljon ihania tuttuja.

 Eilen päädyin lähtemään töiden jälkeen extempore Sephoran mukaan Tampereelle, jossa hänellä oli Ylellä A-Teeman kuvaukset aiheesta vihapuhe. Keskustelu oli erittäin mielenkiintoinen, ajatuksia herättävä ja oikeastaan omalla tavallaan voimaannuttava. Oltiin todella tärkeän aiheen parissa. Olen niin ylpeä Sephorasta, joka seisoo selkä suorana ja vahvana kaiken myllytyksensä keskellä ja puhuu vielä tärkeiden asioiden puolesta. Todellinen kaunotar inside out.

// A few really exciting days behind me! On Wednesday I had a very eventful day: My day started with a job interview that I think went very well. Having a great feeling we went to test an Escaperoom with my friends Miika and Joni and the experinece was amazing. Will tell you a bit more soon. Dinner together, filming youtube videos with Derya, hair extension time for my friend Sossi, and not to mention a quick visit at DTM's birthday (a gay club in Helsinki).

Yesterday I had an extempore visit in Tampere with Sephora who had a talkshow among with other specialists and guests on hate speech on YLE TV1. The conversation was very interesting, thought-provoking and in a certain way empowering. I'm so proud of Sephora, who stands strong with her head high, feet on the ground even though she's gone through such a huzzle after being crowned Miss Helsinki 2017.

https://track.adtraction.com/t/t?a=1120954380&as=1080809692&t=2&tk=1&url=https://offerilla.com/tuote/escaperoomhelsinki-vapaavalintainen-peli/

Sitten aiheeseen. Escaperoom oli mulle aivan uusi kokemus täällä Suomessa ja menee suoraan vapaa-ajan tekemisen top-listalle täällä Helsingissä. Mulla ei ole pitkään aikaan ollut näin hauskaa kavereiden kanssa! Escaperoomissa tarkoituksena on nimensä mukaisesta paeta huoneesta ja se tapahtuu etsimällä huoneesta vihjeitä ja sen mukaan ratkaista erilaisia tehtäviä ja mysteereitä, avata lukkoja ja aikaa on käytettävissä kaiken kaikkiaan vain tunti. Se aika menee hujauksessa, uskokaa pois. Huone todellakin haastaa pelaajien fiksuutta ja päättelykykyä ja mikä parasta, on oikeasti toimittava tiimissä, että päästään eteenpäin.

Me käytiin kokeilemassa Fredrikinkadun Royal Secret -pakohuonetta ja kuuluimme siihen 45%  joukkoon, jotka läpäisevät huoneen. Meillä jäi aikaa jäljelle jopa minuutti 36 sekuntia! Jotenkin mä niin tykkäsin tosta, koska siinä oli todella paljon älyllistä haastetta ja jotenkin jälkeenpäin nauratti, miten huoneessa ei heti tajunnut tiettyjä asioita. Pelin äänet loi myös tietynlaisen jännityksen pelaamiseen ja me oltiin noiden poikien kanssa välillä niin häsessä, että apua me kuollaan, me ei selvitä, aika loppuu kohta kesken. Onneksi me ollaan kuitenkin Miikan kanssa niin fiksuja, että melkein kilpailtiin, kumpi ratkoo mysteerit ensin ja Joni toimi erittäin hyvänä assistenttina, että huoneen feilaaminen ei tullut kyseenkään, haha. :D

Suosittelen ehdottomasti käydä kokeilemassa kavereiden kanssa noita pakohuoneita, ihan vanhemmille, aikuisillekin ihmisille. Tuossa saa niin heittäytyä oman elämän Sherlock Holmesiksi ja tietyllä tapaa tossa pystyi heittäytymään jopa hieman lapsenmieliseksi, mikä oli tosi siistiä. 2-6 ihmisen ryhmälle toi kustantaa yleensä 140€ (pahimmillaan siis 70e nokka, parhaimmillaan reilu 20€), mutta Offerilla on nyt sama tarjouksessa vain 75€ ja diili onkin ollut erittäin suosittu. Henkilökohtaisesti suosittelen kyllä ehdottomasti hyödyntämään tuon tarjouksen ihan selvän säästön vuoksi! Lisätietoa ja itse tarjouksen löydät TÄSTÄ.

 Eikun pakenemaan!

Alla vielä muuten Deryan mun kanssa kuvaama video, jossa testaillaan euron maksavia kosmetiikka tuotteita!

// More about the Escaperoom. I have to say I haven't had this much fun with my friends in a long while and the experience goes to my top-list of to do's in Helsinki. Your mission is to literally escape the room by solving tasks and mysteries, open locks and to do this you have only one hour. Time will fly! The room will definitely challenge your intelligence and way of solving problems and what is best, you have to work as a team. 

We had a try on "Royal Secret" -room and we were on of the 45% of people who escape the room! It was so exciting and I was so happy afterwards. I really like problem solving but afterwards we had a laugh on some matters that we didn't really get in the room at first. I really recommend trying an Escaperoom if you are visiting Helsinki! 

xx CC

Instagram: FabuliciousCC Snapchat: FabuliciousCC Facebook: Cheyenne Järvinen
Bloglovin
Blogit.fi
Liity blogini lukijaksi TÄSTÄ
 


*Postaus sisältää yhteistyölinkkejä

1 kommentti :

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*