perjantai 3. maaliskuuta 2017

Kuvaukset Anna Julian kanssa
Hellou,

Pari viikkoa taaksepäin mulla oli kuvaukset sellaisen kuvaajan kanssa kuin Anna Julian kanssa (Instagramissa @capturedbyannajulia). Anna Julia oli ensimmäinen naiskuvaaja, jonka kanssa olen työskennellyt, kaikki aikaisemmat otokset minusta on aina ottanut mieskuvaaja. Sovimme kuvauksista Anna Julian kanssa Instagramissa, sillä pidin hänen kuvistaan ja omat kuvausproggikset ovat aina kotiin päin niin harjoittelumielessä kuin kivojen kuvienkin toivossa.

// Hello,

A few weeks back I had a photoshoot with Anna Julia, instagram @capturedbyannajulia. Anna Julia was the first woman photographer with whom I've worked with, previous shots of me have been taken by a man. We settled the photshoots on Instagram since I liked her pictures and I think it's always good to practise modeling and getting new pictures.  


Meillä ei ollut varsinaista kuvausideaa, muuta kuin itselläni ylimmän kuvan setti, mutta pidän näistä kuvista joka tapauksessa, mitä saimme aikaiseksi. Nuo sukkahousut ovat muuten Cybershopista ja farkut jotkut vanhat, itserevityt yksilöt. Yleensä on helpompi siis kuvata, mikäli kuvista on selkeä visio. Kuvaukset sujuivat näppärästi, olisin kaivannut ehkä hieman parempaa synkkausta välillemme ja hieman ns. ohjausta mikä näyttää hyvältä kamerassa, enkä koe, että ihan täysillä heittäydyin näihin kuvauksiin.

// We didn't really have a clear idea of the photshoots,, except the first photo, but I do like these photos anyway. The stockings are from Cybershop and jeans are selfripped. It is usually easier to photshoot when you have a clear vision what you want to capture. The photshoots went good, we could had maybe clicked better and I kinda wished for some more guidance on what looks good on the camera. I didn't really throw myself into these photoshoots..
Anna Julia on kuitenkin vielä kehittyvä ja omaa tyyliään hakeva kuvaaja eikä kuvauksia ole takana kovin pitkältä ajalta. Harjoittelu tekee kuitenkin mestarin ja uskon, että tästä naisesta vielä kuullaan

Mitä mieltä olette kuvista? :) 

Huomenna mulla on tulossa muuten meikkivideota youtube-kanavalleni ja meikkispeksit tänne blogiin, joten kannattaa pitää blogiani ja tubeani silmällä! Teitä tilaajia on jo muuten yli 1200, wow! Kiitos! ♥ Jos, et ole vielä ottanut kanavaani haltuun, tee se TÄSTÄ.

// Anna Julia is still tho a developing photographer who still is getting into her style. She hasn't been photographing long. Practise makes perfect they say and I believe that we will still hear about this woman. :)

xx CC

Instagram FabuliciousCC Snapchat FabuliciousCC Youtube Cheyenne Järvinen
Bloglovin
Blogit.fi
Liity blogini lukijaksi TÄSTÄ
1 kommentti :

  1. Huh huh! No nyt on aivan oikeasti kuumia ja mahtavia kuvia! :P 6/5 ehdottomasti :)

    VastaaPoista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*