keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Huuleni melkein räjähtivätHei taas "pitkästä aikaa"!

Kuulumisten jakaminen on parilta viikolta jäänyt sikseen, sillä olen ollut busy falling in love, painanut menemään töissä sekä salilla. Viimisen parin viikon aikana olen keskittynyt elämään ja some on jäänyt hieman taustalle, vaikka se onkin minulle tärkeä työkalu sekä osa lähes jokapäiväistä elämääni. Olen ollut viime aikoina todellinen onnellinen, kaikki on tuntunut hyvältä ja elämä tuntuu hyvältä. Töitä riittää, perhosia on vatsassa, salilla olen treenannut kovaa ja olen saanut alkuun aivan sairaan ihania yhteistöitä, joista viimeisin on Rebecca Stella ja Snapchatistani FabuliciousCC näkee vielä iltaan asti, mitä ihanuuksia vastaanotin heiltä eilen! Ylekioskilla käytiin kuvailemassa Niko Saarisen kanssa ja omat proggikset ovat kovan työn alla. Ah, elämä hymyilee!

// Hello guys,

I haven't posted really anything in a few weeks since I've been busy falling in love, living life, working my ass off and going to the gym. Everything feels good and I'm really happy at the moment. There's a lot of work, love is in the air, I've been working out hard and I've had great collaboration, latest with Rebecca Stella. 

Täyttöpäivän ilta
 Mutta sikseen tämä onnellisuuden ryöpytys, ettette lukijat ihan kauhistu. Emmmehämme suomalaiset kaihda onnellisuutta tai ainakaann toisen onnellisuudesta osata iloita. Mitä siis turhia liikaa hypettää! Vitsi vitsi. Mutta itse bloggaukseni aiheeseen eli huultentäyttöön.

// In this post I will tell you my story about lip fillings and how Everything can go wrong.

Tämä aihe on edelleen ihmisiä kauhistuttava ja jotenkin omalla kohdallani ainainen kritiikin kohde. Mun huulia haukutaan (tosin vain täällä netin syövereissä) ja tulee mieleen useampi kerta, kun blogiini on tullut hurja kävijäpiikki vauva.fi -sivustolta keskustelusta, jossa käydään kiivasta keskustelua nimenomaan kauheista huulistani. Tänään haluan jakaa tarinani huulien täytöstä, sillä rehellisesti sanottuna, ovathan huuleni näyttäneet ihan hirveiltä eivätkä edelleenkään ole ne kauneimmat olemassa olevat huulet. Olen saanut kärsiä omasta huulisokeudesta sekä siitä, että huuleni on tehty, anteeksi kielenkäyttöni, päin helvettiä.

// This is a subject that really gets into people and for a few years now I've read nasty comments about my lips every now and then. I know I did became blind and kept on filling my lips, but a bad accident also happened that I'm about to tell you now. 

Aloitin huulten täytön 2014 joulukuussa, kun saimme täytöt sponssina Miss Helsinki -kilpailussa.Täyttökierre alkakoon. Tultuani toiseksi kilpailussa käteeni jäi parin tonnin lahjakortti sponsorillemme ja tuotakin lahjakorttia tuli käytettyä pistoshoitoihin, tosin vain huuulteentäyttöön. 2014/2015 taisi olla juuri sitä aikaa, kun kaikki halusivat täyttää huuliaan. Kylie Jenner -buumi oli pahimmillaan ja huultentäyttöön koukkuun jääneenää sitä ei oikein osannut hidastaa. Oma kokemukseni huulistani oli se, että ne olivat pienet: hymyillessä ja puhuessa yläien näkyi selkeästi, mikä häiritsi minua. En jättäisi huultentäyttöä tekemättä, mutta kunpa olisi osannut pysähtyä oikeaan aikaan.

// First time I filled my lips was on December 2014 when I was attending Miss Helsinki 2015 -competition. We had sponsored lip injection and as I was crowned first runner up, I also received a two thousand euros worth of gift card to our sponsor. This I used for lip fillings.

Anyway, mulla oli tuohon aikaan kaiken lisäksi huulihullu ystävä, jonka kanssa ravattiin yhtenään täyttämässä huulia. Ajalle 1/2015-6/2015 täyttökertoja taisi tulla 4-5 kertaa ja jokaisella kerralla täyttettiin 0.5-1 millin edestä. Se yksi kohtalokas huultentäyttökerta kuitenkin muutti kaiken ja jätti jälkeensä pahat traumat sekä vaurioituneet huulet.

// Between January and June 2015 I filled my lips about four or five times and I also had a friend that was crazy about big lips with whom we went both crazy about filling our lips. It was also that time when filling lips was a big thing and when everybody wanted lips like Kylie Jenner. On one fateful time everything went wrong and left me with terrible and injured lips.
viikko kaksi täytöstä

Kesäkuussa 2015, menimme normaaliin tapaan ystäväni kanssa täyttämään huuliamme. Ystäväni halusi täyttää tällä kertaa näyttävästi, itse hain pientä boostia lookkiin. Kaikki meni pieleen kaikin mahdollisin tavoin. Minulle tuikattiin lähes koko milli ylähuuleen ja auta armias, huulet paisuivat niin suuriksi, että ne olisivat voineet kirjaimellisesti räjähtää. Olimme ystäväni kanssa ihan kauhuissamme ja paskana (hänellä huulet eivät turvonneet kuitenkaan niin suuriksi kuin minulla). Huulet sykkivät kivusta, eivät liikkuneet, kylmä ei auttanut, ruoka ja juoma valuivat suupielistä. Käytimme niitä sellaisia lääkärin suusuojia, sillä ei kaupungilla kehdannut kulkea sen näköisillä huulilla.
 
// It was June 2015. I was put one mill of Juverdem filling and my lips began to swell bigger and bigger. It just wouldnt stop! I couldnt speak nor eat properly, it felt like they would literally explode! We were terrified and we had to use these mask because I was ashamed of how my lips looked like.

Nukuttiin yön yli ja toivottiin, että huulet laskisivat vuorokaudessa niinkuin yleensä. Ei. Huuleni olivat turvonneet kahden viikon ajan ja vielä sen jälkeenkin kipua ja turvotusta oli havaittavissa ja "alta" paljastui kuinka sikin sokin ja epäsymmetrisesti täytettä oli tuikattu. En käynyt hetkeen töissä enkä ihmisten ilmoilla. Hävetti ja itkin vain.

// We waited until the next day and just hoped that the swelling will go away. Nope. My lips were swollen for two weeks and even then they were swollen and painful. I didn't go to work or see my friends.
kuukausi täytöstä

Olimme koko ajan yhteydessä huultentäyttäjäämme, jonka mielestä oli hyvä idea vain odotella huulten laskemista. Kysyin tulisiko minun mennä lääkäriin, mutta kehotettiin olla menemästä. Kunpa olisin mennyt. Täyttäjä selvitti, että täyteaine-erässä, jota huuliimme oli käytetty (Juverdem), oli ollut virheellinen erä ja aineen ristisidosagentissa oli siis oikeasti jotain vikaa. Kiva. Sen lisäksi, että aineessa oli vikaa, se oli huulissani päin helvettiä. Korvaukseksi sain vielä kaiken lisäksi YHDEN MILLIN LISÄÄ AINETTA VELOITUKSETTA. Ja sekin suostuttiin laittamaan minulle vasta loka-marraskuussa, sillä täyttäjä ei uskaltanut korjata huuliani, etteivät ne vaan turpoaisi enemmän ja uudelleen. Kuljin siis useat kuukaudet helvetinmoisilla muhkurahuulilla, mutta hei, ainakin huulet kelpasivat Jarelle tuona kesänä, jos jotain positiivsta pitää keksiä. Samaan aikaan sain kestää someryöpytystä ja ihmisten puhetta huulistani, jotka eivät todellakaan olleet sitä, mitä olin hakenut ja toivonut.

// The person who had filled our lips contacted the distributor of the filling and we found out that there was something wrong with the filling shipment we were injected with and on top of that we had a terrible allergic reaction. In addition for all the pain and swelling, the injection was injected really badly into my lips and so unsymmetrically. Only thing we got in return was 1ml more injections for free! Can you believe? The person wasn't even willing to fix the holes she had left in my lips until October or November. I looked like monster.

Olkoon tämä tositarina opetus siis siitä, että täyttäkäähän maltillisesti niitä huulia. Kun huuliin tulee vauriota, niitä ei ole helppo korjata, jos niitä on edes korjatakseen. Kannattaa selvittää kenellä käy täyttämässä huulia ja onko kyseessä oikeasti ammattilainen vai maallikko pikaisen huultentäyttökurssin käyneenä. En pitkään aikaan ole uskaltanut täyttää huuliani ja olen vain odottanut oikeaa tekijää kohdalleni. Susanna Hanhineva kuitenkin tupsahti elämääni viime syksynä ja hän oli iso tuki minulle taistelussa The Lookia vastaan. Olemme hänen kanssaan käyneet pitkään keskustelua huulistani ja vihdoin uskaltauduin hänen käsiteltäväksi.

// I hope my story will show and tell that be sure of to who you go to fill your lips. Be sure that he or she is a professional and qualified to fill lips and knows how to take action if something goes wrong. When I found the pro doing my lips now, she told me that the one who injected me on June should had ordered me to go to doctor or at least take the fillings away but all she did was offered more fillings and told me not to go to the doctor.

Siitä, mistä olen Susannassa pitänyt on se, että hän on ottaa työnsä tosissaan, on vastuullinen ja omaa ammattitaitoa pitkältä ajalta ensin sairaanhoitajana. Susanna on tuonut minulle ilmi, että tapauksessani, kun huuleni turposivat, täyttäjän olisi ehdottomasti pitänyt laittaa minut lääkärin kautta cortisonikuurille tai edes poistaa aine huulistani, jotta olisimme välttyneet pahimmalta damagelta. Ehkä tämä täyttäjä oli vain sitten oikeasti epäpätevä tai yritti pelastaa omaa mainettaan. En tiedä. Susannalla kun kävin, pidin siitä, että hän todella tarkasteli ja tunnusteli huuliani, katsoi tarkkaan, mihin täytettä kannattaisi laittaa ja stoppasi, mikäli hänestä ei ollut hyvä idea lisätä täytettä. Olen nyt tyytyväinen siihen, että pahinta epäsymmetrisyyttä on saatu huulistani korjattua ja kontrolliin, vaikka eihän näitä varmaan koskaan saa kunnolla ennalleen. Mennään näillä. Videolta voi hieman katsoa meininkiä Susannalla sekä Susanna omin sanoin kertoo itsestään ja työstään.

// Now my lips are damaged forever and will probably never return to the way they were. Only thing I can actually do is keep filling my lips every now and then when the fillings fade away to work on the symmetria of my lips.

Olen aikasemmin tunnettu siitä, että taustallani on hyvinkin epäonnistuneita yhteistöitä, mutta Susannaa kehun nyt aidosti, ilman yhteistyösopimusta. Kokemukset ovat kasvattaneet, enkä todellakaan enää ikinä halua joutua huonoon yhteistyöhön tai markkinoimaan jotain, minkä takana en pysty seisomaan. Tämän olen luvannut itselleni ja lupaan sen myös teille lukijoilleni sekä seuraajilleni.

// Anyway, have a nice week and I hope this is a good lesson for anyone who is thinking of having lip fillings..

Jos joku innostui täyteainhoidoista, kommenttia saa laittaa tulemaan tuohon alapuolelle tai laittaa vaikka suoraan viestiä Facebookissa. Olen fiksannut teille lukijoilleni kivan alennuksen, jossa minut mainitsemalla kaikista täyteainehoidoista (huulet, nenä, poskipäät, leuka) hinnaksi tulee 189€ (norm. 399€). Susanna Hanhinevan löydät hänen uudelta klinikaltaan osoitteesta Messeniuksenkatu 7, Helsinki ja ajanvarausta ja kyselyä voi laittaa numeroon 0405248347.

Ihanaa viikkoa kaikille,

xx CC


Instagram FabuliciousCC Snapchat FabuliciousCC Youtube Cheyenne Järvinen
Bloglovin
Blogit.fi
Liity blogini lukijaksi TÄSTÄ15 kommenttia :

 1. Miten et ole muka yhteistyösopimuksessa Susannan kanssa, mutta kykenet tarjoamaan suuren alennuksen Susannalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan päädytty Susannan kanssa tekemään yhteistyötä ilman sopimusta :) Mainostan mikäli tuntuu hyvältä ja olen tyytyväinen..

   Poista
 2. musta sun huulet on ihanat! kadehtin niit aina ku katon sun kuvia. Haluisin itekki ottaa täytettä mut oon lukenu niin paljo just näit kauhutarinoit ni täytyy vähä kerätä rohkeutta :D
  ja naurahdin oikeesti ääneen tota kohtaa et ainakin kelpas jarelle :D

  VastaaPoista
 3. Rohkea postaus.:) Tota haluaisin vain korjata, että ymmärtääkseni vain plastiikkakirurgit saavat käyttää happoon ns.poistoainetta ja sen käyttö on äärimmäisen harvinaista. (Just jos on ehkä tällainen ääritapaus kuin sinulla.) En myöskään ymmärrä miten Suomessa tällainen maallikoiden piikeillä häslääminen on y-hä laillista vaikka kaikkea muuta koirista kissojen ruokintaa valvotaan. Oikein pisti vihaksi puolestasi kun luin tätä.

  Juvederm taas on Allergan tuote, joka testataan vähintään miljoona x ennen myyntiä. Yhtiön myy myös välineitä ja lääkkeitä sairaaloihin eikä Suomessa tähän päivään mennessä ole havaittu esim.lume-lääkkeitä. En tiedä ymmärtääköhän tämä epäonninen tekijä edes millaisen syytöksen hän on tehnyt yhtä maailman suurinta yhtiötä vastaan. Toivottavasti on tosiaan totta kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin samaa mieltä kuin tämä edellinen anonyymi. Kukaan ei valvo, kuka ja miten Suomessa pistää ihmisiin näitä täyteaineita. Pitäkää huolta, että pistäjänne on todella asiantunteva ja mieluiten jopa sairaanhoitaja, kuten Susanna. Tällä kuuluisalla The Lookillakin homma on (ei-niin yllättäen) näiden pistoshoitojen suhteen aika villiä. Suvilla ei ole mitään koulutusta hoitoihin ja pistää aivan väärään paikkaan. Luojan kiitos vältyin kuitenkin yhtä pahalta lopputulokselta kuin sinä, mutta hänen pistonsa aiheuttivat kuitenkin pysyviä kudosvauroita huuliini.

   Poista
  2. eihän Suvi ja The Look ole se joka pilasi CC-huulet vaan joku toinen firma, ainakin jos katsoo vanhoja kirjoituksi

   Poista
  3. Juu, The Lookista ei kyse tässä huulikeississä, mutta eihän tuo muuta kommentin asiaa kuitenkaan..

   Poista
 4. herranjumala noi on ollu pullukat... onneks sentään meni ohi ajan kuluessa eikä mitään radikaaleja toimenpiteitä tarvinnut alkaa tekemään! ite oisin kyllä varmaan siltikin menny lääkäriin vaikka toisin sanottiin. toivon, että kukaan ei mee enää kyseisen epäammattimaisen täyttäjän hoitoon.

  VastaaPoista
 5. Kauan tarjous on voimassa? :)

  VastaaPoista
 6. Ei hätää. Näillä yrittäjillä on huomenna Facebookissa 10 kynsiteknikkoa ja 5 missiä postaamassa seinälle sydämenkuvia sekä ensi viikon Seiskasta voidaan lukea kuinka Suvi 13 vuotta lukion jälkeen aikoo 2018 lukea lääketieteellisen pääsykokeisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä huomattu, että monella yrittäjällä on ns backup ryhmä heti valmiina kehumassa. Törmännyt muihinkin yrittäjiin, joita esim. julkimot hehkuttaa, mutta aivan sanonko mistä itse tuote/palvelu

   Poista
 7. Tuliko sulle mustelmia ihoon huulien täytön jälkeen?

  VastaaPoista
 8. Kauan tarjous on voimassa?

  VastaaPoista
 9. Mitä tuo tarjous sisältää, yksi alue siis 189€?

  VastaaPoista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*