perjantai 26. toukokuuta 2017

Missit Tekopyhyyden Perikuvia

Ciao pitkästä aikaa täällä bloginkin puolella!

Lähdin eilen ihan sairaan hyvällä mentaliteetilla Enbuske, Veitola, Salminen showhun puhumaan ensi viikolla, 31.5, Kaivohuoneella järjestettävästä Itsetunto-valmennuksestani ja itsetunnosta ylipäätään. Minulle luvattiin positiivinen, hyvämielinen haastattelu, jossa ei tulisi yllätyskysymyksiä tai keskitytä epäolennaisuuksiin. Aluksi tuntemukseni haastattelusta oli hyvä, mutta mitä enemmän ajattelen asiaa, sitä enemmän sisälläni kuohuu. Tuntuu, että haastattelu painottui silti kohti muuta ja aikaa annettiin väärille asioille. Onnistuinpa sohaisemaan myös ampiaisenpesää. Isoa sellaista.

Osuin selkeästi misseillä herkkään paikkaan ja vaikka tarkoitusperäni oli hyvä, se sivuutettiin. Pääsiväthän nämä aikuiset naiset jälleen yhdessä liittoutumaan minua vastaan, todistamaan jälleen kerran asenneongelmansa minua kohtaan ja näyttämään kuinka Facebookissa kommentoidaan esimerkillisesti ja asiallisesti. Pölkyille: päätin edellisen virkkeeni sarkasmilla.

Sara Sieppi postaa näin: "Sanoiko toi Cheyenne Järvinen just EVS:ssä, että misseydestä on tullut pelkästään pääsylippu VIP-bileisiin? Kyl se on mun mielestä parempi reitti kuin reittä pitkin."

No, enhän mä nyt kyllä ihan noin sanonut, mutta vahvistiko Sieppi juuri VIP-bileiden merkityksen? Parempi reitti minne? Juuri sinne vippibileisiinkö, kun ei tässä muusta puhuta ja voi oikein assosioida muuhun.

Ei hetkeäkään, kun misukat ovat puolustelemassa tai oikeastaan buustaamassa toinen toisiaan. Rosanna Kuljun kommentti ei nyt hetkeäkään hätkäytä, perinteen mukaan hän on siellä ensimmäisten joukossa nauramassa. Janna "en ole katkera ja olen päässyt asioiden yli" Hurmerinta kommentoi vain tylysti "hyi vittu". Kalonji ja Chafak kommentoimassa ja tykkääjien joukossa on useampi muu tuttu. Tähänkö tämä on mennyt, että aina tilaisuuden tullen mut voi ja yritetäänkin lyttää joukolla alas? Ihmiset, joita juuri asiallisesti kritisoin, että tuntuu, että misseydestä on tullut kuin vain titteli. Ihmiset, joiden pitäisi olla esimerkillisiä ja puhuvat kerta toisensa jälkeensä kiusaamista vastaan, mutta tekevät sitä joukolla itse ylläpitääkseen omaa kuplaansa.

Voiko joku väittää, että sanomallani ei ollut mitään perää? Olen oikeastaan aika iloinen Siepin postauksesta, koska Siepposen neiti antoi arvoa ja paljon huomiota koko asialle ja onnistui paljastamaan mielikseni ihmisten todellisen luonteen myös koko kansalle. Jos joku luulee, että tämä olisi kolaus mulle, niin ei, juuri päinvastoin. Koko juttu vaan ruokkii ja syöttää minua.

Antakaas kun perustelen väittämääni televisiossa. Sanoin televisiossa, että harmittaa, että erityisesti pinnalla olevat ihmiset laiminlyövät tehtäviään ja tuntuu, että erityisesti misseydestä on tullut kuin pelkkä titteli, jolla pönkitetään itseään ja on pääsylippu erinäisiin ilmaisen viinan vippibileisiin. Voin suoraan sanoa, että mielestäni esimerkiksi Miss Helsinki -organisaatio on täysin läpimätä ja tekopyhä instituutio. Miss Suomet perintöprinsessoineen päätyvät kerta toisensa jälkeen joko lööppijulkkiksiksi tai katoavat kuin tuhkana tuuleen. Missä ovat ne aidosti hyvät ihmiset, jotka haluavat tehdä aidosti hyviä asioita eivätkä jätä asioita vain sanoiksi hyvän imagon luomisen toivossa? 

Miss Suomi -neitokaiset. Mistä aloittaisin kun on hyvä kun muistaa edes voittajia perintöprinssessoista puhumattakaan? Tämä on yleistys, mutta näyttää oikeasti siltä, että Miss Suomi toisensa jälkeen päätyy oikeasti vaan lööppijulkkikseksi. Missivuosi hoidetaan pois alta, päästään mukaan piiriin, pyöritään bileissä ja kuksitaan muiden julkkisten kanssa. Erityisesti itseäni on harmittanut esim. edellisen vuoden Miss Suomi Rosa-Maria Ryyti, joka on ulkoisesti niin tajuttoman kaunis nainen, mutta pomppi otsikoissa enemmän tai vähemmän alkoholin ja mieskuvioiden vuoksi. Ilokseni näyttää siltä, että meno on rauhoittunut ja mennyt positiivisempaan suuntaan. Sara Sieppi, jätän tämän Miss Suomi -rantin tähän. Uskon, että moni ajattelee samoin kun minä, ettet sinäkään ole nyt paras ihminen puhumaan.

Miss Helsinki, ai että. Kilpailun nimen pitäisi olla sen sijaan kilpailun pyörittäjien suusta: Miss "kuka kavereistamme saa seuraavaksi kruunun päähänsä" tai ihan vaan Miss "Seuraava Seurapiirikaunotar." Rosannan voitto vuonna 2015 ei tullut kenellekään yllätyksenä eikä myöskään seuraavana vuonna Jessican voitto. Imagon pelastukseksi kruunu oli siirrettävä Hannaleena Laaksamolle, joka on julkisesti puhunut mediassa siitä, kuinka koki itsensä loppupeleissä kovin ulkopuoliseksi ja näkihän sen: Ei ollut oikein mukana jutuissa tai esillä missään. Esim. vailla sijoitusta jäänyt Mailis Penttilääkin uutisoitiin enemmän ja kappas, mihin kaveriporukkaan hän kuuluu.

Rosanna Kulju, mistä edes alottaisin. Ihan pelottaa ja kuvottaa ajatus, että häntä on kaavailtu vetämään Miss Helsinkiä tulevaisuudessa. Tuo tekopyhyyden ja ilkimyksen perikuva. Hyi. Vähän väliä olen saanut käydä taistoa tuota naista vastaan, joka kiusaa minua somessa julkisesti esim. dissaamalla Snapchatissa sekä ottamalla osaa joukkonettikiusaamiseen jo toistamiseen Siepin postauksessa. Jouduin jopa estämään naisen numeron sekä hänet kaikista somekanavistani alkuvuodesta hänen hyökätessä henkilökohtaisesti kimppuuni ilkein viestein ja voin sanoa, että en ole koskaan tielläni kohdannut yhtä ilkeää ihmistä. Sekään ei ole harvinaista, että kuulen kyseisen ihmisen mustamaalavan minua erityisesti uusien missikandidaattien kokoontuessa ja nimeni tullessa esille. Olen suorastaan kyllästynyt olemaan se ihminen, jolla väitetään olevan muka ongelma Rosannaa kohtaan, kun asia on ihan selkeästi toisinpäin. Ja ei, en aio olla hiljaa, kun mua kohtaan tapahtuu tällaista vääryyttä, jos joku nyt sattuu tulemaan mäkättämään siitä, että anna kiusaajien vaan olla ja ole hiljaa.

Rosanna on oikeastaan aika hyvä esimerkki sille, miksi mielestäni "misseydestä" on tullut pelkkä titteli. Eihän esim. Rosannasta ole missiksi edes alkuunkaan! Esiintyminen Martina ja Hengenpelastajat sekä Hottikset -ohjelmissa. Tarviiko edes sanoa enempää. Kansainvälisen kilpailumatkan Miss Tourism:n vaihtaminen kahdenkeskiseen lomamatkaan Martinan kanssa Välimerelle. Itsensä pönkittäminen ylistämällä itseään ja laittamalla muita alaspäin. Tarrautuminen tiukasti kiinni Martinaan sekä Miss Helsinki-organisaatioon, kun ei ole muutakaan annettavaa tai keinoa pysyä pinnalla. Just saying. Sanoin EVS:ssä, että misseydestä on tullut kuin pelkkä titteli ja ihan omin sanoin itse todistit sanani Todeksi. Lainaan suoraan Snapchatistäsi: "Tiedän, etten ole Helsingin kaunein, halusin tittelin". Kiitos.

Suorastaan harmittaa erityisesti Hannaleena Laaksamon ja Sephoran puolesta, joiden tiedän olevan aitoja, hyviä ihmisiä ja jotka olisivat myös varmasti paljon aikaansaavampia ihmisiä, jos saisivat ansaitsemansa huomion. Ainakin enemmän, kuin mitä heille suodaan. On valetta, että kaikille annettaisiin samat mahdollisuudet menestykseen tuon kilpailun myötä. Onneksi pystyn antamaan heille mahdollisuuden hyvään ja vaikuttaa heidän tullessa puhumaan Itsetuntovalmennukseeni. He ovat ihmisiä, jotka erottuvat joukosta positiivisesti, uskaltavat olla omia itsejään eivätkä pyri olemaan mieliksi.

Tarkoitusperäni on hyvä. Halusin vain saada ajatukseni ilmoille siitä, että moni tässäkin tekstissä mainitsemani ihminen pystyisi parempaan ja enempään, jos sitä oikeasti haluaisivat.
Heikolta näyttää.

Olen puhunut. Kiitos vielä Sara Sieppi. ♥

xx CC


Ei muuta lisättävää kuin että: Oksettaa ihmisten tekopyhyys.

143 kommenttia :

 1. Kerrankin joku on rehellinen, eikä anna toisten talloa itsensä päälle

  VastaaPoista
 2. Hyvä CC! Asiallinen postaus ja harmitti toi päivitys ja miten susta puhuttiin koska tajusin pointtisi ja itsekin olen samaa mieltä! Tuntui että sut haluttiin tahallaan ymmärtää väärin.

  VastaaPoista
 3. Tästä tekstistä käy ilmi, että oot tosi fiksu nainen :) arvostan, että olet vahva etkä välitä tuollaisesta nettikiusaamisesta.

  VastaaPoista
 4. Toihan on tuolta Siepin klaanilta siis silkkaa kiusaamista. Kehtaavatkin, aikuiset ihmiset. Sä et ole mulle mikään idoli myöskään, mutta camoon, sun sanomisista tajusi tyhmempikin että et tarkoittanut mitään pahaa.

  Tosin sunkin tekstissäsi on ristiriitaisuuksia: Sinä ja Rosanna olitte molemmat Miss Helsinki kisassa mukana, ja pilkkaat Rosannaa Martina ja hengenpelastajat - sekä Hottikset ohjelmiin osallistumisesta. Mutta mites tuo Temptation Island sun kohdalla?

  Tosin pakko sanoa että kamalalta ihmiseltähän tuo Rosanna vaikuttaa kaikin puolin. Ruma ulkoisesti ja sisäisesti. Sä nyt et ole välttämättä se penaalin terävin kynä - mutta et ansaitsisi tuollaista kohtelua todellakaan. Tsemppiä.

  VastaaPoista
 5. Ihan super hyvää settiä, sun pisteet nousi kyllä paljon! On jo aikakin että joku tuo julkisesti esille tän aiheen. Huomaa, että oot paljon fiksumpi kun asiaa facebookissa vatvoneet koska osaat "jopa" argumentoida asiasi järkevästi ja ymmärrettävästi. (Luulis että kaikki aikuiset ihmiset osaisi mutta eipä näköjään kun pelkkä hyi vittu riittää)

  VastaaPoista
 6. Vitsit nainen sä oot upee! Teksti täynnä asiaa, joka on totta.

  VastaaPoista
 7. Siis thank god joku sanoo nyt ääneen näitä asioita mitä kaikkien päässä ja piireissä pyörii! Jos olet Miss Suomi, sun kuuluisi olla oikeasti HYVÄ IHMINEN, eikä nimenomaan kiusata muita naisia. Olin itse miss suomi castingissa tänä vuonna, ja olen todella iloinen että en päässyt jatkoon. Ihmiset siellä oli niin feikkejä, ja järkytys oli se että monet jotka pääsivät jatkoon kertoivat takahuoneessa kuinka ovat pahasti riidoissa joidenkin kanssa ja myös kiroilivat aivan hirveästi. Sitten heiltä tulee someen ja muihin medioihin " joo eli rakastan tätä ja tätä ja olen niin hyvä tyyppi ja tuetaan toisiamme". Niin tekopyhää, olis hienoa saada missi joka olisi aidosti ihana ihminen. Yksi castingista mieleen jäänyt muisto oli myös tuomaristossa istuva Chafak, joka oli ilkeyden perikuva. Kommentti Siepin julkaisussa vain varmisti sen. Kaikki tytöt keiden kanssa castingissa puhuin tuomariston jäsenistä, pelkäsivät Chafakkia aiempien kokemusten johdosta.

  Mutta niinkuin telkussa sanoitkin, tässäkin on kateutta. Aivan varmasti ei sieppoa haittaisi jos sillä olisi esim. yhtä upea kroppa kuin sulla ja olisi yhtä vahva ihminen kuin sä. Heillä on vain itsellään huono olla, mutta kyllä mullakin olisi jos mies (sua juuri haastatellut) pettäisi pari kertaa ja valehtelisi päälle. En oo ikinä kuullut että sä kiusaisit yhtään ketään.

  PS. Hirveesti huvittaa Siepon ja Kalonjin kirjoitusvirheet tossa fb ketjussa xDD u think u so fancy.. can't even write

  VastaaPoista
 8. Hyvin kirjotettu!! Kyllä munkin mielestä missin pitäis olla just esimerkillinen, mutta harmi ettei näin aina näytä olevan. Ikävää, että sun päälle hyökätään noin, sillä mä oon saanut susta ihan täysin eri käsityksen seuraamalla enemmän sun juttuja enkä oo muodostanut yhdestä lööpistä kokonaiskäsitystä mitä monet valitettavasti tekee.. Eikä sun tarvii olla hiljaa noista jutuista. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 9. Hei,

  musta tuota vois tuoda enemmän esille miten nykymissit ovat oikeasti _kiusaajia_. Siihen pitäisi puuttua, koska ihan kauheeta tekopyhyyttä heiltä toimia kiusaamista vastaan kun itse toimivat miten toimivat. Tosin tässä tekstissä myös itse puhut aika ikävään sävyyn ihmisistä, esim. jo sana "hyi" on voimakas. Jos jättää moiset mölyt mahaan eikä julkisesti ala lietsomaan - meistä moni ei Rosannaa tunne ja mulla on siitä tosi ikävä kuva sun puheiden ja kokemuksen myötä. Jos lynkkaus loppuisi molemmin puolin? Tää netti on niin raadollinen.

  VastaaPoista
 10. Kyllä olen valitettavasti samaa mieltä kommenteissasi. Miss Suomi -kilpailustakin on tullut lähinnä Miss Helsinki -kilpailun tasoinen. Voittajat eivät saa mitään parannusta aikaiseksi, vaikka sitä toivovat. Mahtaakohan johtua siitä, että heille ei anneta siihen mahdollisuutta vai pyrkiikö kisaan mukaan vain ne, jotka haluat julkisuuden valokeilaan? Harmi kyllä, koska Miss Suomi -kilpailua ennen arvostettiin, mutta vuoden 2010 jälkeen mennyt täysin alaspäin juuri Sara Siepin valinnan jälkeen.. Ehkä kaiken pahan alku onkin Sara Sieppi itsessään, joka on tuonut misseyttä huonolla tavalla esille ja tehnyt misseistä lähinnä tyrkkyjä, vaikka olisi paljon oikeesti jalat maassa olevia kauniita naisia. Minulla oli vielä pitkään mielikuva, että nykyiset missit olisivat samanlaisia kuin esim. ihana Satu Tuomisto, joka ei baareissa pyöri, mutta nykyään ei sellaisia tule.

  VastaaPoista
 11. Hyvä Cheyenne!
  Haastattelusi EVS ohjelmassa oli asiallinen ja kaikki täysjärkiset tajusivat lausuntosi.
  Jostain syystä Sara Sieppi halusi ymmärtää sen täysin väärin ja otti sen henkilökohtaisena.... (Ehkä osuit liian lähelle totuutta)...? Se että Sieppi kommentoi asiaan omalla seinällään, on ihan yhdentekevää, mutta sitten kun "kaikki" missit ja muut alkaa loukkaamaan suoraan sinua kohtaan näitä "hyi vittu" komentteja, menee touhu jo ala-arvoiseksi. Nettikiusaamisesta puhutaan tänä päivänä todella paljon. Se on ihme, miten nämä julkisuuden henkilöt kehtaa antaa sellaisen kuvan, että muiden mollaaminen, arvostelu ja haukkuminen on ihan OK. Ja kuinka ryhmässä on kiva naureskella kiusatulle.
  Minä tiedän, sinä varmasti kestät sen, mutta kaikki eivät...

  Ja lopuksi vielä, sä olet niin uskomattoman Kaunis!!! Kaikkea hyvää Cheyenne ;)

  VastaaPoista
 12. En juurikaan pidä sun omasta somehuomion kerjäämisestä ja ittensä tyrkyttämisestä millon mistäkin syystä seiskaan yms MUTTA! Kiitos Saran, olen hetken ajan täysin #teamcc. Enkä ole ainut. Sara teki tässä itsestään naurunaiheen, ihmiset nauraa hänelle eikä hänen kanssaan. Hienoa, että et suostu olemaan hiljaa ja alistumaan näiden "missien" kiusattavaksi. Kun katsoo näitä Miss Suomi tittelin voittaneita viimeseltä 7 vuodelta niin esim instagram on täynnä toinen toistaan paljastavampia kuvia ja mitä he edes on saaneet muka aikaan? Miss Helsinki kisasta en viitsi edes puhua, ajattelen siitä täysin samoin kuin sinä! Missit olivat ennen esikuvia, nykyään vaan paljastelevia tyttöjä muiden joukossa. Et parantanut imagoasi Temptation Islandissa mutta tää case kyllä nosti pisteitäsi! Allekirjoitan täysin tän postauksen tekstin, go CC!!

  VastaaPoista
 13. Hyvä postaus! Olet aito ja rehellinen ihminen. Älä välitä ilkeistä ihmisistä vaan jatka samalla iloisella ja positiivisella energiallasi eteenpäin! ❤

  VastaaPoista
 14. Hyvä postaus! Olet aito ja rehellinen ihminen. Älä välitä ilkeistä ihmisistä vaan jatka samalla iloisella ja positiivisella energiallasi eteenpäin! ❤

  VastaaPoista
 15. Todella lapsellista käytöstä kyseisiltä naisilta, viimesetkin pisteet meni sinne. Varsinkin tommonen joukkulynkkaaminen AIKUISILTA ihmisiltä on jotain aivan käsittämätöntä. Tsemppiä, hyvä kun tuot kiusaamisen esiin etkä vaikene!

  VastaaPoista
 16. Hyvä teksti! Oot ihan hirveän rohkea nainen. Seurasin sua temppiksessä ja vaikutit aidosti ihanalta ja symppikseltä tyypiltä. Katsoin myös tän ko. haastattelun ja mielestäni sun kommentin tarkotus ei ees ollu olla millään tavalla loukkaava ja ymmärsin ainakin itse heti mitä tarkotat asialla. Huomasin iltalehdessä jutun tästä Sara Siepin facebook päivityksestä ja järkytyin, miten aikuinen ihminen voi puhua noin? Todella ajattelematonta ja typerää Saralta. Ajattelin ennen et Sara olis ihana ja kiltti ihminen, mut toi päivitys oli musta jo tosi törkeetä ja mielikuva ihmisestä muuttu täysin. Kaikkien noitten julkkisnaisten osanotto tohon keskusteluun on kans äärettömän lapsellista, siis musta suorastaan ihan kiusaamista jo? Ja tota pointtia itsekin ajattelin, että ihme syyllistämistä Jannalta, olis Junolle vihainen eikä sulle. Paljon tsemppiä, oot uskomattoman vahva! <3 Muista, että suurin osa on kuitenkin varmasti sun puolella tässä asiassa.

  VastaaPoista
 17. Aikamoista menoa. Tästähän saisi vaikka jonkun TV-ohjelman, esimerkiksi wrestlinging merkeissä. Saattaisin jopa katsoa!

  VastaaPoista
 18. Oon niin samaa mieltä sun kaa!

  VastaaPoista
 19. Totta, mitä sanot ja hieno teksti. Itse olisin jättänyt sinuna nimet mainitsematta.. Nimillä kirjoittaminen on mun mielestä aina vähä "ala-arvoista". Tietty tiedät, mistä puhut :). Monen joka pitää sua bimbona ym. roskajulkkiksena pitäis seurata sua esim. snäpissä, siellä tulee esiin tosellinen luonne. En ite enää vois seuraajana kuvitellakaan, että puhuisit p*skaa ihmisistä kiusaus tai kostomielessä! Toivottavasti saadaan sun taakse isompi joukko ihmisiä ja saadaan sun asenne näkyviin ja kuuluviin!!!!

  VastaaPoista
 20. Hienoa CC!! Tuntui todella että sinut haluttiin ymmärtää väärin :/ koska olen miettinyt ihan samaa misseydestä. Lisäksi olen aina epäillyt Sara Sieppiä, hän on aina vaikuttanut mieleståni jotenkin teennäiseltä ja tuollaisen komentoinnin jälkeen olen ollut varmaan oikeassa. Ps. Olet kaunein!!

  VastaaPoista
 21. Siis arvostus sua kohtaan on noussut ihan älyttömästi! Ihanaa, ettet provosoidu Siepin ja kumppaneiden typerästä kiusaamisesta, vaan hoidat tän homman asiallisesti. Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa eli Sieppi tällä kertaa... Olis edes asiallisena pitänyt kommentoinnin. Kaikkea hyvää sulle, oot jo voittanut. U go girl ❤❤

  VastaaPoista
 22. Kerrankin joku sanoo niinkuin asiat on, mahtavaa, arvostan!!! Ja sinun pointtisihan oli, että näistä titteleistä on tullut vain vip-passeja kaiken maailman kissanristiäisiin ja se ei ole hyvä asia, et siis dissannut ketään vaan olit sitä mieltä, että harmi kun näin on!! Mutta kuullun ymmärtäminen ei ole kaikille yhtä helppoa, harmi! Pidä lippu korkealla ja jatka samaan malliin!!!

  VastaaPoista
 23. Sulla oli hyvä pointti eilen ja Siepin, Jannan, Rosannan ja Chafakin kommentit vain todistaa miten oikeessa olit... Saat ainakin minusta uuden seuraajan blogille :)

  VastaaPoista
 24. Tää on niin asiaa! Sieppi yms joutaisivat katsoa peiliin, tuo on SUORAA kiusaamista. Miten lapset ja nuoret voivat ottaa tuollaisista ihmisistä mallia, jotka käyttäytyvät sosiaalisessa mediassa nuin. Yhtä useampi tulee kiusatuksi nimenomaan verkossa, ja se on kiusaamisen muotona verrattavissa täysin normaalissa ympäristössä tapahtuvaan kiusaamiseen. Taistelet oikean asian puolesta, KENENKÄÄN EI TARVITSE HYVÄKSYÄ TUOLLAISTA PUHETTA, KENELTÄKÄÄN. Ei ede miss "täydellinen" Siepiltä.

  VastaaPoista
 25. En yleensä kommentoi mutta nyt on kyllä pakko. Aivan loistavaa tekstiä ja hienoo et uskallat kirjoittaa tästä etkä anna kenenkään talloa sun ylitse. Ehkä Siepin kannattais keskittyy vaan omaan elämäänsä ja pettäjä mieheensä...

  VastaaPoista
 26. Kyllä teki missit itsestään typeriä. Kiusaaminen on puhtaasti ilkeetä, mutta sen lisäksi julkisesti tehtynä myös erittäin tyhmää. Mikähän oli siepin pointti tossa? Ehkä typerintä mitä voi omalle julkisuuskuvalleen tahallaan tehdä :D

  VastaaPoista
 27. Mahtavaa tekstiä vaikka se alentuukin heidän tasolleen. Pakko myöntää että tää nosti sun pisteitä mun silmissä. Oon itekkin huomannut tän tekopyhyyden kyseisten missien kohdalla. Ensin puhutaan siitä kuinka heitä on kiusattu. Tuomitaan kiusaaminen ja nostetaan itseä jalustalle korostamalla omaa avarakatseisuutta ja tuomitsemattomuutta. Toiseen hengenvetoon ollaan jo ryhmässä lynkkaamassa muita. Tekopyhää toimintaa todellakin ja niin läpinäkyvää!!! Heidänki ois aika herätä todellisuuteen sillä he eivät todellakaan edusta minkäänlaista missiroolimallia toisinkuin Lotta Näkyvä.Onneksi sanot ääneen sen mitä monet ajattelevat

  VastaaPoista
 28. Huomaa että olet käynnyt tasokaan lukion. Toisin kuin nämä meikkitaiteilijat ja vip-emännät.

  VastaaPoista
 29. Hyvä CC! Tuo on kyllä totta että misseistä ei paljoa kuulla sen jälkeen kun he ovat voittameet muuta kuin lehdissä.

  VastaaPoista
 30. Ilmeisesti Sara on eri mieltä siitä, että misseys olisi muutakin kuin vain pintaliitoa? Kuitenkaan rahkeet ja äo eivät riittäneet perusteltuun argumenttiin siitä mitä hyvää esimerkiksi hän on saanut missinä aikaan? Ihan samaa mieltä Cheyennen kanssa siitä, että missit voisivat tosiaankin saada julkisuudessa paljonkin aikaan mutta nämä tyttäret kyllä paljastivat todelliset kykynsä näillä kommenteilla eli muuhun ei oikein pystytä kuin nettipilkkaamiseen. Kiusaaminen on todellinen ongelma nykyään ja onpa hienoa nähdä, että siinä kunnostaudutaan myös aikuisena. Pidä puolesi Cheyenne näitä hyeenoja vastaan, sä sentään osaat julkisesti perustella puheitasi, näiden "hyi vittu"-kommenttien sijaan!(Oli muuten harvinaisen nolo heitto Jannalta)

  VastaaPoista
 31. Itseäni on oksettanut jo pidemmän aikaa tuo tyrkkySiepin klaani julkisuudessa. Niin bimboja ja tyhmiä, joiden pitäisi kiusaamisen dijaan näyttää esimerkkiä. CC oot fiksu nainen, keep it going :)

  VastaaPoista
 32. No onhan toi ihan täysin totta että missititteliä tavotellaan oman egon pönkityksen toivossa, aika harvalla on oikeesti puhtaasti hyvät tarkotusperät. En asu pääkaupunkiseudulla mutta ensimmäisenä Helsinkiä miettiessä tulee mieleen pienet pinnalliset sisäpiirit misseineen johon tuntuu olevan kovastikin tunkua.

  Julkisesta tappelusta en sitten kommentoi mitään.

  VastaaPoista
 33. Hyvä Cheyenne, olen täysin samaa mieltä kanssasi! Harmitti todella miten susta puhuttiin, käsittämätöntä kiusaamista. Laski nyt kyllä aika pahasti kyseisten henkilöiden pisteet, noloa käytöstä. Kuitenkin, sä vaikutat fiksulta ja vahvalta naiselta. Kaikkea hyvää elämääsi <3 :)

  VastaaPoista
 34. Hyvä kirjoitus ja oikea asenne! Ei tuollaista tarvitse kenenkään sietää. Jos nämä missit ovat kanssasi eri mieltä, niin laittakoot asiallisia perusteluja ja esimerkkejä omasta toiminnastaan kehiin.

  VastaaPoista
 35. Rohkeaa Cc. Jatka samalla linjalla! ��

  VastaaPoista
 36. Todella tärkeä pointti ja rohkea kirjoitus! Monesti näkee aina ne samat missit raflojen VIP tilaisuuksissa ympäri suomea. Ymmärrän toki että tulojen pitää tulla kaikilla jostain...sen takia varmaan sohaisitkin ampiaispesää - olit oikeassa. Henkilökohtaisuuksiin ei silti kannata mennä, vaan just pitää tuo asia edellä ja nostaa kissa pöydälle eri missi organisaatioiden arvoista ja tavoitteista hyvien asioiden puolesta.

  VastaaPoista
 37. Hyvä CC! Älä lannistu noiden kiusaajien alla! Oot kaunis ja fiksu <3 Rosanna ei oo kumpaakaan. Aurinkoa viikonloppuun, tsemppiä!

  VastaaPoista
 38. Hei Cheynne, olinpa iloinen nähdessäni haastattelusi evs ohjelmassa. Hienoa, että haluat edistää tärkeitä asioita ja puhut rehellisesti omista kokemuksistasi. Mielestäni monet muut pinnalla olevat kauniit naiset voisivat käyttää energiansa enemmän hyvien asioiden puolesta taisteluun ja parantamiseen ja vaikeiden asioiden esille tuomiseen. On ikävää nähdä, kuinka monien ihmisten elämä näyttää pyörivän ainoastaan pinnallisten asioiden ympärillä ja kuinka vähän tärkeistä ja huomiota vaativista asioista loppupeleissä puhutaan. Hienoa, että uskallat avata tällaista keskustelua. Se vaatii paljon rohkeutta sinulta. Älä anna kommenttien latistaa vaan kehottaisin sua nyt vain keskittymään sun omaan juttuun ja siihen, että haluat rehellisyydelläsi auttaa muita itsentunto-ongelmien kanssa kamppailevia. Kun keskityt hyvään ja muiden ihmisten auttamiseen, kaikki hyvä kyllä kertyy sulle moninkertaisesti takaisin tulevaisuudessa. Näin myös voit näyttää esimerkkiä muille. Pysy aitona ja kaikkea hyvää!

  terveisin, Noora

  VastaaPoista
 39. On kyllä törkeetä käytöstä taas misseiltä.. huhhuh

  VastaaPoista
 40. Eilisen haastattelun ja tän tekstin lukemisen jälkeen oma mielipiteeni Cheyennestä on kyllä muuttunut täysin. Parempaan suuntaan :) Asioilla on aina kaksi osapuolta, mutta näyttää että tässä on vastassa se oikeiden kiusaajien joukko.

  VastaaPoista
 41. Et voisi enempää osua naulan kantaan! Veit sanat suustani. Tuo "misseily" on mennyt niin älyttömäksi, että hallelujah tässähän rupeaa aivan oksettamaan. Kerroit asiat juuri niinkuin ne ovat. En ymmärrä tuota Jannaa, mitä v*ttua se _sua_ syyllistää jos oma äijä pettää. Onko se vähä-älyinen vai muuten vain tyhmä? Oikeasti. Se on juuri niinkuin sanoit, pettäjän vika, ei sinun Cheyenne. Kun aivokapasiteetti ei riitä, niin aletaan syyttelemään ihmistä joka on aivan syytön mielestäni tähän hommaan. Voi luoja mitä porukkaa. Mutta Cc, ole ylpeä, että joku on noin kateellinen sinulle, ei hän muuten sua mustamaalaisi tuolla ;) Ja eikös se ole hyvä, että saat vipinää nuoden tyhjäpäiden elämään!

  Ja Rosanna "trans" Kulju. Ai että, millähän kriteereillä tääkään koskaan voittanut mitään.. Ai niin, riittää, että on Martinan ystävä. Koska eihän tuossa nyt muuten ole mitään kaunista, ei helvetissä sisäisesti, ja vielä vähemmän ulkoisesti. Käytös rumentaa vielä enemmän, joten eiole kyllä mistään kaunottaresta kyse. Kunnon kiusaaja-vibat tulee näistä tekopyhistä ruikku"misseistä" että antakaa mun oksentaa.. Olen puhunut.

  CC oot ihana ja super kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Pointtisi on ihan hyvä, mutta kommentoimalla Kuljua tähän tyyliin sorrut kyllä samaan kiusaamiskäyttäytymiseen. Eipä se kiusaaminen ole vastareaktiona kiusaamiselle sen parempi.

   Poista
 42. Ihan hyvä että annat oikeaa palautetta tälle " puhdas pulmunen " S. Siepille.

  Kyllähän hänen erillaiset sekoilut mm. eri icehockeyn parissa olevien henkilöiden

  kanssa olivat huvittavuudessaan top 5 luokkaa saatikka ne biletys jutut. Ja nyt sitten

  löytyy pokkaa alkaa dissaamaan toisia persoonia, kertoo aika paljon henkilön

  ajatusmaailmasta....

  lievästi sanottuna naurettavia mutta nyt ollaan niin mollaamassa/ kiusaamassa toisia.

  VastaaPoista
 43. Hyvä Cheyenne! Siepin ja Jannan kommentit kääntyivät kyllä heitä itseään vastaan. Jannan kommnentti varsinkin harvinaisen typerä. Ja Sieppi; miten se menikään... 'Se koera äläht, johon kalikka kalaht' :D

  VastaaPoista
 44. Olen sanaton. Järkyttävää käytöstä Sara Siepiltä, sekä hänen päivitystään kommentoivilta henkilöiltä.

  VastaaPoista
 45. Katsoin eilen EVS:n ja luin iltalehdestä uutisen haastatteluusi liittyen.
  Nuorten tyttöjen parissa työskentelevänä liikunnan ohjaajana olen iloinen siitä, miten herätit keskustelun kyseisestä asiasta. Olen tuskastunut siihen, kuinka somessa/mediassa näkyvät kauniit naiset eivät käytä näkyvyyttään mihinkään järkevään tai esimerkilliseen, tuovat pelkästään itseään ja omaa naamaansa esille, vaikka heillä on tänä päivänä valtaa vaikuttaa ja olla esikuvana. Näilläkin ilkeillä ja rumilla facebook-kommenteillaan jotkut toivat pelkästään ankeita ja lapsellisia ajatuksiaan esille. On hieno asia, että haluat tukea nuorten naisten itsetuntoa tällä tapahtumalla!

  VastaaPoista
 46. You go girl! Sut on selkeesti otettu kohteeks ja toihan on ihan selvää kiusaamista. Sen sijaan, että Sara Sieppi ja muut noi naiset käyttäis julkisuuttaan ja energiaan johonki yhteishyödylliseen ja fiksuun toimintaan, niin sen sijaan ne jatkuvasti ylläpitää "täydellistä" imagoa somessa ja korostaa itteensä ja kaveripiiriinsä. Tollassella julkisuudella vois vaikuttaa paljonki yhteiskunnan asioihin, kiusaamiseen ja varsinki naisten, tyttöjen ja nuorten hyvinvointiin ja itsetuntoon. Toi on raukkamaista, noloa, ilkeää ja ihan vaa tyhmää haukkua sua julkisesti ja vielä porukalla. Tollassella käytöksellähän ne osoittaa juuri sen mitä tekstissäs käsittelet: jos et oo jengis mukana, ni sua saa ihan vapaasti kritisoida, haukkua ja syrjiä. Ja missä on naisten kunnioitus toisiaan kohtaan, eks just varsinkin missien pitäis arvostaa ja kunnioittaa toisia naisia. Jos me naiset ei yhdessä pidetä toistemme puolia ja julkisesti haukutaan toisiamme, ni mehän annetaan medialle ja yhteiskunnalle lupa pitää meitä vähempiarvosina. Oikeestaan aika järkyttävää, että nämä Suomen "kauneimmat" on näin hirveitä toisille naisille. Missä on toisten ihmisten kunnioittaminen? Tollanen käytös ei ole hyväksyttävää keneltäkään mutta viel surullisemmaks tän tekee se että kummiskin vaikutusvaltaiset naiset hyödyntää kuuluvuuttaan noin. Se osottaa aika paljon tästä yhteiskunnasta ja kuinka vääristyny ihmisten käsitys toisista ja siitä miten muita voi kohdella tällä somen aikakaudella. En oo ollu aiemmi mikää sun superfani, mut sulle kaikki respect tästä. Jatka hyvää ja positiivista duunii. Jätä kohujulkkistouhut noille muille ja käytä sitä hyvää mikä sussa on! Ihan sama mitä oot aiemmi tehny, kenenkään ei pitäis tuomita ketään menneisyyden perusteella. Proud of you! Tää näytti paljon susta ja paljasti myös paljon Siepin&poppoon luonteesta. All love, sun nykyne tsemppari❤

  VastaaPoista
 47. Näin myös itse kyseisen haastattelun eilen eikä tullut ihan objektiivisesti tarkkailtuna ollenkaan sellaista kuvaa että siinä olisi yritetty lytätä ketään muuta alas. Sopii miettiä miksi reaktio oli noin vahva ja juuri tuonlainen; osuiko aihe johonkin arkaan paikkaan josta kyseiset missit kenties tunnistivat itse itsensä? Pakko tosin kompata että itsekin olet ollut missi-kisoissa ja tosi-tv:ssä eli siltä kantilta on huono toisia kritisoida, eikä kummassakaan sinänsä mielestäni lähtöarvoisesti mitään erityisen pahaa.

  Ja kiusaamisesta; aikaisemmin olen selaillut kyseisten missien kuvia sattumalta instagramissa ja niin edespäin mutta ei ole ollut sen suurempia mielipiteitä, niin henkilöistä kuin missi-maailmasta. Nyt tämän käyttäytymisen perusteella mielipiteet ovat alkaneet muodostua - ja eivät ole kyllä ollenkaan positiivisia. En voi uskoa miten aikuiset ihmiset käyttäytyvät jotain toista kohtaan, ja vielä ihan julkisesti. Vaikuttaa ettei ole omaa kokemusta ulkopuolisuudesta tai kiusaamisen kohteena olemisesta, sillä ainakin sen kautta oppii ettei ketään saa kohdella noin.

  Voimia ja positiivisuuden kautta.

  VastaaPoista
 48. Hyvä Cheyenne !! Niin totta puhut. Ja eiköhän aika monet oo sun kanssa näistä asioista täysin samaa mieltä.

  VastaaPoista
 49. Monilta suomalaisilta puuttuu hyvät argumentaatiotaidot, mut tää teksti kyllä todistaa, et sulta ne ei ainakaan puutu!

  VastaaPoista
 50. Oon tässä ihan samaa mieltä sun kanssa. Misseys ei enään ole sama asia mitä se oli esim, 90-luvulla tai 2000-luvun alussa. Silloin he kävivät kiertämässä kouluilla/messuilla just nimenomaan kertomassa "mikä on oikea kauneus". Lastensairaaloissa yms. Mutta nykyään kaikki nämä uudet missit keskittyy kruunun jälkeen treenaamiseen ja siittä "maailman kaunis" kisaan ja se oli siinä. Muutamia bileiltojen juontoa yms baareissa pyörimistä.

  Ja mitä tulee tuohon haukkumiseen. Te jotka CC:tä haukutte (maailman parantaja) missit niin aika lapsellista. Menkää itseenne ja kestäkää kritiikki niinkuin aikuiset.

  VastaaPoista
 51. Kiitos tästä postauksesta!

  VIHDOINKIN joku sanoo totuuden ääneen. Tuo on nimittäin aivan totta, että misseyden tavoitteena tuntuu nykyään olevan vain seurapiirijulkkikseksi päätyminen. Missien valinnassa pitäisi keskittyä paljon enemmän luonteeseen ja haluun tehdä hyvää.
  On kuvottavaa, kuinka tuollaisia kiusaajia on päässyt misseiksi ja sitä kautta esikuviksi.

  Arvostan suuresti, ettet lähde mielistelemään tällaisia tyyppejä, vaan kerrot rohkeasti, kuinka asiat on ja uskallat nousta tätä kiusaajajoukkoa vastaan.
  Näiden aiheiden esiin ottamisella mennään kohti parempaa tulevaisuutta.

  Kiitos Cheyenne! <3

  VastaaPoista
 52. Pakko kommentoida, että sun pisteet nousi kyllä ja paljon! Kun taas "Sieppi-klaani" tais kaatua omaan fiksuuteensa. Jannakin kommentoi että "hups, en tajunnut että tää on julkinen" tms.. tsemppiä! Oot oikeella polulla

  VastaaPoista
 53. Janna muokannut kommenttiaan "En tajunnut että tämä Saran postaus oli julkinen.
  Heittoni oli tarkoitettu vain pienelle kaveriporukalle. En ole kyseistä henkilöä tai asiaa julkisesti ikinä kommentoinut, enkä ajatellut tehdä sitä nytkään. Onnea hänelle valitsemallaan tiellä." Sehän tekeekin asiasta hyväksyttävän. Aika tekopyhää henkilöltä, joka on ollut mukana kiusaamista vastustavassa kampanjassa.

  VastaaPoista
 54. Tsemppiä! :) Hyvä vaan että tulee julki nämä, jotka esittää olevansa niin asiallisia ja hyviä esimerkkejä nuorille.

  VastaaPoista
 55. Oikeesti aikuiset ihmiset. Toi nyt on ihan ku jotain yläaste ikästen teinityttöjen puuhaa. Keräännytään joukolla kiusaamaan ja haukkumaan. Kuitenki sullaki tärkee asia ja nää yrittää jollain tapaa edes talloa. Siinäkin huomaa sen heidän arvostamisen toisia kuin omaan kaveripiiriin kuuluvaa kohtaan. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 56. Juuri näin! Olet aivan oikeassa. Arvostan, että lyöt luun kurkkuun kaikille pintaliitäjille jotka kuvittelevat olevansa äärimmäisen tärkeitä vaikuttajia samalla kun vuosiansio on kaikki 15k€.

  VastaaPoista
 57. Järkyttävää, kuinka täysin asialliseen(osuvasta puhumattakaan) kritiikkiin vastataan tuollaisella kiusaamisella. Miksi tuota aihetta ei saisi kritisoida? Aivan tottahan se on.
  Monet missit, ja näköjään artistitkin, käyttäytyvät nykyään todella ala-arvoisesti.

  VastaaPoista
 58. Hyvä kirjoitus CC! Pää pystyyn, äläkä anna tollasten kotkien vaikuttaa suhun.

  VastaaPoista
 59. En ole koskaan kommentoinut kenenkään julkisuudessa esillä olevan kanavia missään, mutta nyt on pakko kyllä laittaa sinulle tsempit. Katsoin haastattelusi EVS:ssä, ja enemmän kuin asiallisesti toit oman mielipiteesi missiorganisaatioita kohtaan esiin (ja mielipiteesi on muuten spot on). Varsinkin kun sinulla itselläsi on vieläpä kokemusta aiheesta.
  Mielestäni on ihailtavaa, että haluat tehdä julkisuudellasi hyvää; niin harva sitä tekee. Ja vielä asialla, joka on oikeasti tärkeä ja sinun sydäntäsi lähellä. Mahtavaa Cheyenne!
  Sieppi on selvästi tahallaan ymmärtänyt sanomisesi väärin, varsinkin jos tällaista kiusaamistaustaa on hänen ja muiden päivitykseen kommentin laittaneiden kohdalla. Hienoa että uskallat puolustaa itseäsi näitä ihmisiä vastaan, ketkä ovat varmasti monien silmissä "sinun yläpuolellasi".
  Sinun pisteesi nousivat minun silmissäni todella paljon, ja todistit EVS-haastattelussa olevasi fiksu nuori nainen. Hoidit haastattelussa todella hienosti kommentit keskenmenoosi liittyen, ja olen järkyttynyt miten 7 päivää-lehti kirjoitti aiheesta. Lopeta heille haastatteluiden antaminen, ja kommentoi vain tarpeellisia asioita! Tuollaista paskaa ei kenenkään tarvitse ottaa vastaan, vaikka lehti nyt onkin maineeltaan kyseenalainen.
  Toivottavasti tapahtumasi menee ensiviikolla hyvin, ja osallistujat sekä sinä saatte siitä positiivista mieltä ja asennetta. Aurinkoista kesää sinulle Cheyenne :-)

  VastaaPoista
 60. Oon lööppejen vuoksi pitäny sua aina vähän hömelönä joka ajautuu väärään paikkaan väärään aikaan. Mut viis siitä, nyt mun arvostus sua kohtaan nousi. Siis ai jumalauta kuinka paljo jurppii tämä miten _aikuiset_ ihmiset raukkamaisesti ryhmässä hyökkää sua vastaan ja kivittää sua. Varsinkin kun oot oikeesti ja aidosti hyvällä asialla. Oon aina aatellu, että tuossa seurapiirin "kermassa" on jotain mätää ja nyt tämä viimeistään todisti sen.

  Säälittävää koulukiusaamismeininkiä ja lynkkaamista tosiaan aikuisilta ihmisiltä. Varsinkin tuo "hyi vittu" -kommentti. Hei haloo, ja sitä ikää oli..? Mutta älä lannistu CC, veikkaampa että suurin osa ihmisistä näkee asian oikean laidan ja on sun puolella.

  Ja mitä itsetuntovalmennukseen tulee niin keep on going girl!! :) Siis ihan mahtava ja ajankohtainen aihe. Tämmösiä tarvittais lisää, varsinkin kun eletään nykyään niin ulkonäkökeskeisessä maailmassa jossa tavoitellaan täydellisyyttä. Paljon haleja ja lämpöö sun kesään CC, oot kultaa! :) <3

  VastaaPoista
 61. Hei,

  Cheyenne Järvinen, osaat kirjoittaa ihan hyvin ja Temptation Island Suomi -ohjelmassa ilmaisit itseäsi selkeästi ja olit yllättävänkin analyyttinen.

  Vaikutat ihan fiksulta ihmiseltä.

  VastaaPoista
 62. Oletin että Sara Sieppi on fiksumpi nainen, mutta näköjään ei ole. Harmittaa kun Sieppi on ollut pitkään suosikkimissini.

  VastaaPoista
 63. Et ole kuulunut minunkaan suosikki-ihmisiini, mutta tällainen kohtelu on väärin ketä tahansa kohtaan. Missien kuuluisi olla esikuvia ja idoleita sen sijaan että jatkuvasti ajautuvat sanomistensa takia julkisuuteen. Avoimesti kiusaavia puolustavien missien kaksinaismoraali paistaa todella julkeasti läpi. Säälittävintä on netissä kirjoittelu, koska luulisi heidänkin ymmärtävän että nykymaailmassa kaikki nousee esille. Ihmettelen vain, onko heidän mottonaan "kaikenlainen julkisuus on julkisuutya, myös negatiivinen"

  VastaaPoista
 64. Jannahan kuuluu samaan koplaan noiden tekopyhien missien kanssa, ovat yhdessä päättäneet alkaa kiusaamaan sua niiden eron takia. En ymmärrä kuka heitä jaksaa fanittaa, eivätkö näe ollenkaan pinnan alle? Kaksnaamasta puhua kiusaamisesta negatiivisesti, kun itse kiusaavat sua julkisesti... ovat kaikkea muuta, kun antavat monille ymmärtää:D saat kaiken niskaa, koska uskallat puhua avoimesto:(

  VastaaPoista
 65. Kiitokset tekstistä. Hienoa luettavaa. Sitä aina ajattelee, että kulisseissa asiat eivät ole niin kauniita kuin millä niitä tavalliselle yleisölle markkinoidaan. Hienoa, että joku tuo esiin asioita kulissien takaa, sitä mitä nämä missit ovat, ja etenkin tuon sisäpiirimeiningin. Niitähän Suomessa piisaa. Lisää vain avautumisia.

  VastaaPoista
 66. " Ihmiset, joita juuri asiallisesti kritisoin, että tuntuu, että misseydestä on tullut kuin vain titteli. Ihmiset, joiden pitäisi olla esimerkillisiä ja puhuvat kerta toisensa jälkeensä kiusaamista vastaan, mutta tekevät sitä joukolla itse ylläpitääkseen omaa kuplaansa."
  Tämä x10000. Susta tehdään se "paha" vaikka oikeesti nää kiiltokuvatytöt on niitä pahempia. Hyi saatana aivan ällöttää.
  Aikuset ihmiset käyttäytyy noin ja vielä somen valtakautena?
  Mä luulen CC et televisioiden takaa löytyy monia muita mun lisäksi jotka ymmärsivät sun pointin eilisessä haastattelussa. Joidenkin vaan pitää vartavasten vääntää asiat päin persettä ja tahallaan ymmärtää väärin.
  Jatka samaan malliin, arvostus sua kohtaan on nyt parin päivän sisään noussut huikeesti kun taas nämä (varsinkin Sieppi, jota ennen pidin hyvänä esimerkkinä ja mukavana) ei saa multa enää rispektin hiventäkään.

  VastaaPoista
 67. TÄYTTÄÄ ASIAA! Hyvä Cheyenne, osoitit juuri olevasi älykkäämpi kuin nuo missit yhteensä.
  Olen täysin samaa mieltä kanssasi nykypäivän misseistä; leväperäisiä pyrkyreitä, joita ei
  parhaalla tahdollakaan voi pitää hyvänä esikuvana yhtään kellekään.
  Rosanna on koulukiusaajan malliesimerkki, ilkeä kuin mikä.
  Aitous, hyvyys, reiluus ja kiltti luonne...niitä ei löydy näiltä misseiltä.

  Hyvänä ihmistuntijana uskallan sanoa, että olet kaunis ihminen. Kaikista kohuista huolimatta
  sinä olisit aidompi, kiltimpi, sympaattisempi ja suoraselkäisempi missi, kuin nuo sua haukkuvat.

  Älä välitä, ainahan kiusaajat liikkuvat jengeissä ja yrittävät lannistaa
  erilaiset ja itsenäisesti ajattelevat. Sinä olet ihana!

  VastaaPoista
 68. Hyvä CC! Asiapuhetta, arvostan�� ja seison täysin sun puolella tässä asiassa! 5/5 postaus��

  VastaaPoista
 69. Olen kyllä samoilla linjoilla kanssasi Cheyenne. En siltikään ymmärrä, miksi itsekin alennut haukkumaan lukuisia ihmisiä tässä kirjoituksessa? Viisas on se, joka osaa käyttäytyä aikuismaisesti.:)

  VastaaPoista
 70. Respect CC! Sait juuri uuden fanin itsellesi! Olethan sä vähän sekavan crazy, mutta sä olet helvetin aito! Harvalla on pokkaa sanoa suoraan ja antaa palaa ilman mitään kulisseja. Juuri tämmöistä valistajaa koko media tarvitsee! Anna palaa baby! <3

  Todella säälittävää miten iso joukko muita hyökkää sua vastaan, vielä julkisesti. Mutta sä olet sata kertaa vahvempi yksin, kuin joukko epävarmoja klooneja jotka tarttevat tukea toisiltaan. Tuskinpa Sieppikään yksin uskaltaisi radikaaleja mielipiteitään tuoda julki, vaan tarttee juurikin hyväksyntää toimilleen.

  Eikä ole todellakaan sun vikasi, että toisten parisuhteet ovat menneet huonosti.

  Sä puhut asiaa!

  Hyvää kesää CC! ;)

  VastaaPoista
 71. Kiitos.
  Selkeää,oikeaoppista ja suorasanaista tekstiä.

  Muutamat asiat toistavat itseään mutta, ymmärtäähän sen kun on taas lauma kiusaamassa
  Ja varmasti on paha mieli.

  Fiksusti kirjoitettu ja pakko myöntää että on fiksumpaa tekstiä kuin mitä
  Ulkonäön perusteella voisi uskoa.

  VastaaPoista
 72. Eräs mun läheinen (ehkä kiltein ihminen jonka tiedän) työskenteli vielä muutama vuos taaksepäin Namussa Rosannan kanssa ja kertoi Rosannan olevan yks hirveimmistä ihmisistä jonka on koskaan tavannut. Enkä epäile yhtään.

  VastaaPoista
 73. Katkeraa kotkotusta.. Jos noin kovasti kritisoit missejä siitä mitä hyvää ne ovat julkisuudellaan tehneet, niin kannattaa katsoa peiliin että mitä hyvää itse olet julkisuuden henkilönä saanut aikaan? Sen vähän mitä olen lehdistä lukenut tai muuten julkisuudessa kuullut, niin aika vähissä on sinunkin aikaansaamiset.. samaa perseen keikuttelua kun muillakin, mutta nyt vaan harmittaa kun et päässyt samoihin piireihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Misseydellä (Miss Suomena olemisella) on ollut ennen kriteerit ja nimenomaan heiltä on vaadittu esimerkillistä käyttäymistä, ei muilta julkisuuden henkilöiltä, niinkuin esim Cheyannelta. Eihän tuollainen joukolla yhden kimppuun hyökkääminen ole mitenkään esimerkillistä toimintaa. En ole Cheyannen fani, mutta onhan tämä ihan selvää että Cheyannelta kritiikki oli asiallinen, ei loukkaava tai ketään kohti hyökkäävä, toisin kuin Siepin päivitys ja muiden yhtyminen kiusaamiseen.

   Poista
  2. Aivan samaa mieltä. Ja sitä paitsi cc, jos joku tässä lapsellisesti käyttäytyy niin sinä, antaisit asian olla ja jatkaisit eteenpäin.

   Poista
 74. Rohkeasti kirjoitettu��ja ymmärsin pointtisi,ehkä tuo missi titteli pitäisi muuttaa tahi tarttis olla joku muu kilpailu niille jotka eivät oikeasti ole sitä mitä missiltä vaaditaan.missin tarttis olla nuorille esikuva eikä piikitellä toisia ja olla oman navan tuijottaja.törkeää lynkata porukalla, se jos mikä on kiusaamista!!

  VastaaPoista
 75. Täytyy sanoa, että vaikka oon aina ajatellut sun olevan "yks tyhjänpäiväinen julkkis" niin mä perun nää ajatukseni susta ihan täysin. Tää mitä sä eilen sanoit EVS:ssa oli ihan täyttä totta, sillä misseydestä todellakin on tullut pelkkä pääsylippu piireihin ja mestoille.

  Eikö juurikin Miss Suomen ja siihen kisaan osallistuvien olla niitä, jotka on esikuvana nuoremmille ja jakaa sellasta positiivista energiaa ym? Musta vähän tuntuu, että on täysin unohdettu se minkä takia näitäkin kisoja järjestetään. Jotenkin todella surullista se, että nuoret naiset ja tytöt pitää esikuvanaan tollasia ihmisiä, jotka pyrkii tuomaan itsestään hyvää kuvaa osallistumalla kaikenmaailman missikisoihin ym, mut todellisuudessa ainoa mitä he tekee on roikkua baareissa ja deittailla julkkiksia, puhumattakaan tosta paskanpuhumisesta? Mun mielestä todella ala-arvoista kommentoida tällaista aihetta julkisessa FB profiilissa ilman, että ottaa edes selvää siitä, mitä sä todellisuudessa aiheesta sanoit.

  Musta tosi tärkeetä, että sä toit tän asian esille. Kukaan ei oo aiemmin nostanut tätä aihetta esiin, ja se on musta tosi outoa. Onkohan syynä se, että missikisoja ja missejä on pidetty aika kauan kiltteyden maallistumina ��
  Mutta se mitä sä sanoit aiheesta on ihan totta. Kuinka moni nykyisistä misseistä (siis ihan kaikista, miss suomi, miss helsinki...) on osoittanut toiminnallaan minkäänlaista mielenkiintoa esimerkiksi juurikin nuorten naisten itsetunnon nostattamiseen tai ylipäätään mihinkään, mikä ei liity jotenkin sisäpiirihulinoihin, siihen kenellä on upein asu uuden yökerhon avajaisissa tai kenen instagramtilillä on eniten seuraajia? tuntuuu ett ainoa mitä nämäkin "missit" tekee, on jakaa ah-niin-täydellisiä kuvia ah-niin-ihanasta elämästään.

  On kyllä tosi lapsellista käytöstä aikuisilta ihmisiltä kommentoida aihetta tuolla tavalla, ja hyökätä kimppuun sitä joka esimerkiksi tästä aiheesta uskalsi sanoa.

  Pysy Cheyenne tuollaisena kuin oot, mun mielestä ihan supermahtavaa että uskallat sanoa oman mielipitees!!
  Mun mielikuva susta muuttui ihan täysin, sä oot ihan huikee mimmi ��

  xx

  VastaaPoista
 76. Sara sieppi sieltä Martinan ohjelmastaki niin ilkeä ja tekopyhä "pissis" :D mun mielestä missien täytyy sisältä olla myös kauniita mut et aikuiset naiset yli 30v käyttäytyy näin ja viel koko somen edessä ollaa niin vitun tyhmää 😂 ymmärrän sua täysin ja oon seurannut sua kauan kaikkialla ja lukenu sun blogia jne.. ens vkolla oon tulossa kans sinne tapahtumaan : ) onneks oot vahva etkä anna tollasten lumppujen satuttaa. Ps Kuka rosanna kulju? ikinä nähnykkää, yhtä turha ku tuksu

  VastaaPoista
 77. Pelkkiä positiivisia kommentteja... Suomessa? Mitäköhän nille negatiivisille, joita epäilemättä suurin osa on, tapahtuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kyllä näin, että 99% kommenteistani tässä postauksessa ovat positiivisia :)

   Poista
 78. Eka kerta kun kommentoin sun blogiin mitään, iik!

  Ekaks en oikein voinut sietää sua. Pidin sua aika tyhjäpäänä ja turhana, koska sellaisen kuvan osa lööppiotsikoista on antanut. Mitä enemmän sun Instagrammia ja tubevideoita seurailin, sitä enemmän aloin susta pitää. Susta kuoriutuikin huippumimmi! Syyllistyin siis eka samaan mihin monet muutkin - tuomitsin sut lööppien otsikoiden perusteella käyttämättä enempää aikaa tutustua suhun sun blogin ja sometilien kautta. Oon pahoillani siitä, vaikkakin pidin ajatukset aina ominani enkä lytännyt sua ees omille kavereilleni.

  Sä oot mun mielestä täysin oikeassa tän jupakan suhteen ja noi missit lähinnä nolasi itsensä. Mua suoraan sanottuna v*tuttaa toi julkinen lyttäys, naureskelu ja ivaaminen somessa ison porukan voimin. Mulle tuli paha mieli sun puolesta. Noi viestit oikein huokuu sellaista "haha luoja toi muija on nolo" "omg miten toi kehtaa :D-henkeä ja meininki on aika yläaste ja Mean Girls. Mulla oikein heräs vanhat pahat muistot mieleen, koska oon itse joutunut kokemaan saman kuin sä ton julkisen lyttäyksen suhteen.

  Koita olla välittämättä noista jutuista. Voi olla vaikeeta olla yksin tommosten tyttöjen lyttäyksen kohde, mutta muista, että sulla on kannattajia ja ystäviä jotka tsemppaa sua! Ja mun mielestä on aika hiton huikeeta, että sä oot valmis tekee töitä kaupan kassalla rahoittaakses sun elämisen ja velat. Sun pisteet ihan oikeesti nousi mun silmissä ton asian jälkeen sadalla pisteellä. Tsemppiä ja toivottavasti teet pian lisää tubevideoita, niitä on kiva katsella! Oot samanikäinen ku minä ja muutenkin vaikutat vähän samanhenkiseltä, niin näitä sun blogijuttuja ja videoita on kiva tsiigailla! :)

  VastaaPoista
 79. Hieno kirjoitus ja pisteesi nousivat! Sara Sieppi vaikuttaa oikeasti aika julmalta kiusaajalta, vaikka esittääkin kilttiä keijukaista

  VastaaPoista
 80. Hei Cheyenne. Ei normaalisti kiinnosta kiviäkään nämä suomijulkkis/"seurapiirikaunotar"/missipelleilyt, mutta kuultuani tyttökaveriltani tämän tilanteesi, sympatiat ovat täysin sun puolella. Aivan naurettavaa ja raukkamaista käytöstä noilta missipelleiltä sua kohtaan! Ensinnäkin, todella köyhää että ne "yhtenä liittoumana" hyökkää sua vastaan,ja jotkut heistä ilmeisesti mustamaalaavat sua muille ihmisille jne. Toiseksi, tekevät sen vielä vailla oikeutusta asiaan, vääristelevät sun sanojas, ts. eivät ymmärtäneet/tajunneet/halunneet ymmärtää oikeaa pointtiasi. Sun pisteet nous just hurjasti mun silmissäni! Tsemii! Terveisin Mies

  VastaaPoista
 81. Mahtavaa! Sieppi on varsinkin Big Brotherissa esiintymisensä jälkeen ollut mun silmissä totaalinen tyhjäpää, geneerinen missi siis. Eihän ne missit mitään osaa tai tee ja toi Siepin päivitys oli ihan huippu. Tosi noloa lähtee julkisesti suuttumaan tommosesta, kun sun tarkoitusperä oli selkeästi hyvä. Sara osotti vaan oman typeryytensä ja sen kuinka totuus kirpaisee(ja kuinka ei osaa kirjoittaa vai onko toi olevinaan jotain slangia tai murretta). Kaiken huipuksi vielä -luultavasti tyhmyyttään- myönsi että misseys on vaan reitti VIP-vieraaksi bileisiin!
  Toi Jannan korjaus myöhemmin että "heittoni oli tarkoitettu vain pienelle kaveriporukalle", just. Jos nyt vajotaan hänen tasolleen kirjoitustyylissä, niin kyseessä on about keski-ikänen ämmä, joka kirjottelee kommentteja ku äkänen teini,se on mun mielestä HYI VITTU.
  En ole ollut erityisemmin sun fani, koska Temptation Island on mun mielestä moraaliton formaatti ja etenkin siihen osallistuvat sinkut ihmetyttää: kuka haluaa rikkoa toisten parisuhteen ja vielä tvssä? Mutttta sun haastattelut ja kommentit on antanu susta fiksun kuvan ja pakko nostaa peukkua!

  VastaaPoista
 82. Siinä tv haastattelussa tuntui et kun sanoit sen lauseen tosta missi aiheesta (btw saatanan hyvä pointti, kiitos kun puit monen ajatukset sanoiksi <3) niin että Roope päätti haastattelun samantien sen jälkeen, koska oma muija on missi. Ymmärrän kyllä jos ohjelma aika oli tiukilla mutta olis sen silti voinut sun sanaa kunnioittaen lopettaa. Loppu ohjelma vaikutti media opiskelijan silmään siltä että ei ollut mitään kaavaa, eli luulis että sulle olis ollut aikaa vielä minuutti tai kolme. Sepä juuri muiden naisten ja nuorten tyttöjen itsetuntoa alentaakin kun ne missit joita ihaillaan käyttäytyy kun olisivat muita parempia.

  VastaaPoista
 83. Kyllä meni totuudet niin syvälle tunteisiin näillä "hienoilla" misseillä :D totta sun joka sana, ylipäätään ketä edes missikisoja enää katsoo nykypäivänä.. yhtäkään asiaa ei tuu mieleen mitä ykskään missi olisi tehnyt muuta kuin poseerannut bileissä kameran edessä..

  VastaaPoista
 84. Hyvä Cheyenne! Uskon että ainoat ketä ymmärsi tuon haastattelusi EVS:ssä oli juurikin tuo kanalauma, joka selkeästi hakemalla hakee sun esiintymisistä virheitä ja lyttää "nokkelilla" kommenteillaan.

  Kantaaottamasi aiheesi pitää täysin paikkansa. On huvittavaa seurata missikiertueen haastatteluista (kuten myös Miss Hki) miten tytöt toisensa perään peräänkuuluttavat omana itsenä olemista ja kiusaamisen vastustamista. Hetkeä myöhemmin kauniit ajatukset vaihtuvat omien etujen ajamiseen ja samaan aikaan osa kehtaa vielä harjoittaa julkista nettikiusaamista. LOL :D Luueleks tää jengi ettei kaikki näe tätä kuviota? Ehkä he ovat arvoittaneet itsensä niin korkealle että uskovat täysin itsekin tähän mielukuvaan.

  VastaaPoista
 85. Hyvä Cheyenne! Arvostan kovasti rohkeuttasi puolustautua ja puhua täysin asiaa. Voisivat ottaa muut missit sinusta mallia. Itsekin pyörittelin silmiäni Siepin päivitykselle ja sen kommenteille, meni maku koko tuohon missiporukkaan...

  VastaaPoista
 86. Cheyenne, WORD! Uskomattoman rohkea ulostulo! Mä olisin tehnyt saman sinuna. Tiukka EI nettikiusaamiselle, oli kiusaaja kuka tahansa. Enkä mä näe Sara Sieppiä etc. muita ihmisiä sen erikoisempina ja siistimpinä tyyppeinä kuin ketään muutakaan! Maailmassa pitäis olla enemmän sinun kaltaisia rohkeita naisia. <3 Pus! Ja siinä missä joku kokee oikeudekseen sanoa, että ei tällaista sais tehdä: mitä ihmettä nää kyseiset tyypit perseili eka. Se on raukka joka hiljaa hyväksyy asiattoman käytöksen. Onneksi sä toimit viisaasti ja otit kantaa! :)

  VastaaPoista
 87. Muut höpö höpö missit ja nätit junnaa peilin edessä, kun sä kasvat ja kehityt ihmisenä oikeaan suuntaan.
  Jatka samaan malliin, sä oot mieletön tyyppi!

  VastaaPoista
 88. Cheyenne, oiskohan sinulle itsellesi paikallaan joku itsetuntovalmennus? Itse puhuit EVS:ssä omista ongelmistasi oma-aloitteisesti, Salminen antoi sinulle tilaa puhua mistä halusit ja käytit ruutuajan muusta kuin itsetuntovalmennuksestasi puhumiseen. Kannattaa välillä katsoa peiliin eikä vain syyttää muita, tässä ikä ja elämänkokemus tuo lisää viisautta. Ja jos tytöt kiusaa niin kannattaako mennä mukaan? Et ole silloin yhtään heitä parempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin täysin valmistautunut puhumaan vain Itsentuntovalmennuksestani sekä itsetunnosta, mutta haastattelija johdatti keskustelun muuhun eikä antanut tilaisuutta puhua enempää, mistä piti.

   Poista
 89. Sieppi ja hänen klaaninsa....pitävät itseään niin paljon parempina, että alentuvat kiusaamaan! Ennen pitäny Sieppiä järkevänä nuorena naisena, mutta se mielipide muuttui juuri. Ja entäs Rosanna Kulju sitten! Mielettömän kaunis ja fiksun oloinen, mutta silti hän alentui samaan kommentointiin! Kun hänet kruunattiin miss helsingiksi, häntä haukuttiin mieheksi ja rumaksi yms ja nyt hän alentuu toisten kiusaamiseen! Naurettavaa touhua heiltä 😂😂 Pidä lippu korkealla CC!👍

  VastaaPoista
 90. Tsemppiä CC! En oo sun fanisi sen kummemmin kuin muidenkaan asianosaisten, mutta tässä kyllä olen sun puolella. Sydämen sivistys on asia, mitä näköjään nykyajan misseillä ei liiemmin ole, ja pahasti näyttää siltä että se koko organisaatio on kärsinyt inflaation. Mutta on todella raukkamaista kommentoida ja parjata kimpassa julkisessa päivityksessä "koulukiusaamis-hengessä". Kuten eräs asianosainen siinä ketjussa kommentoi, hän ei ymmärtänyt että tää on julkinen postaus....nooh, sanotaanko näin että se nainen menetti arvostuksensa minun silmissäni, samoin kuin ehkä aika monen muunkin. Onnea sulle sinne itsetunto-valmennukseen, näytä niille <3

  VastaaPoista
 91. Oon pitäny sua aina ihan tyhjäpäisenä pöpinä mutta tää muutti kertaheitolla mun kuvan susta. Nää Rosanna, Janna, Sara ja mitä muita näitä nyt olikaa, menis iha teineistä kirjotustensa perusteella. Jos ei ikää tietäis eikä näkis kuvia tms ni aattelisin että 13-16v ikästen teinidraamailua vaan. Ja nyt tarkotan sillä tasolla että miten nuo kirjottaa.. ''hyi vittu''. Eihän tämmöne aiheuta mitää muuta ku myötähäpeää ja huonoa julkisuutta :D Cheyenne you go girll!!

  VastaaPoista
 92. Cheyenne, kai sinä nyt fiksuna mimminä tiedät mistä tässä on pohjimmiltaan kyse - mustasukkaisuudesta. Sulla ja Roopella synkkas niin hyvin että kyllähän sen kaikki huomas. Ja kun sut on leimattu viettelijäksi, niin joku saattaa pelätä että teet sen nytkin - vaikka olet ihan oikeassa että sinkku ei johdata ketään kiusaukseen.

  VastaaPoista
 93. Moi!
  Kerrankin joku uskaltaa puhua suoraan ja tehellisesti näistä asioista! Ja tuo on tuolta Siepin porukalta suoranaista kiusaamista sua kohtaan! Oikea myötähäpeä tuli, kun luin Siepin tekstin!

  Ja se on totta, että koko missi organisaatio on ihan turhake! Kuka edes muistaa tämän vuoden miss suomea?! En mä ainakaan. Pelkkää julkisuuden hakemistahan toi koko touhu on!

  Älä anna Siepin klaanin puheiden lannistaa sua! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 94. Hyvä CC! Aiemmin käsityksesi sinusta oli hiukan toisenlainen, mutta olet näyttänyt olevasi fiksu ja rohkea tyyppi. Kaikkea hyvää sinulle! :)

  VastaaPoista
 95. Hienoa, että uskallat puhua suoraan. Tää Sara Siepin porukka on kyllä ihan tajuttoman lapsellinen, aikuiset ihmiset haukkuvat kimpassa julkisella fb-seinällään :D Moni kakku päältä kaunis jne..

  VastaaPoista
 96. Pointtisi on hyvä. Ketään ei tulisi kiusata missään muodossa, eikä missään paikassa. Mutta kuitenkaan en pidä sitäkään hyväksyttävänä, että myös itse arvostelet julkisesti toisia henkilöitä julkisesti ja viittaat esim Kuljun esiintymisiin Hottiksissa ja Hengenpelastajissa, kun itse olet ollut mukana Temppareissa... Sanot tekstissäsi, että sinua harmittaa miten ihmiset
  laiminlyövät asemaansa ja päätyvät lööppijulkkiksiksi? Miten lööppijulkkis eroaa siitä, miten sä olet päätyny pinnalle? Ootko sä käyttänyt asemaasi johonkin hyvien asioiden eteen, mitä muut eivät ole tehneet? Tätäkin ruoditaan lööpeissä. Ymmärrän hyvin Siepin päivityksen sanoman (siihen ennen "reittä pitkin" juttuun saakka), sillä ethän sä ole käynyt läpi missivuotta? Varmasti sen aikana on tehty myös hyvääkin, eikä pelkästään lööppejä. Harmi, että tästä tuli tällainen paskamyrsky sun kohdalle, oot varmasti ihan hyvä tyyppi, mutta tällaiset jutut on harmittavia ja joskus tarvii vaan ihan supertarkkaa kaikkien miettiä mitä suustaan päästää, sillä kun sen on kerran sanonut, ei sitä saa sanomattomals. Toivottavasti jokainen oppii tästä jotain...

  VastaaPoista
 97. Täytyy sanoa että sun teksteistä huomaa heti että oot käynyt Ressun. Kaikista noista otsikoista huolimatta sä oot ihan helkkarin fiksu ihminen, fiksumpi kun yksikään noista misseistä.

  Tsemppii :)

  VastaaPoista
 98. Musta sun mielipide oli asiallinen, etkä syytellyt haastattelussa ketään vaan puhuit missien asemasta yleisesti. Median perusteella missinä oleminen ei todellakaan ole samanlaista kuin ennen. Ilmeisesti osuit vähän arkaan paikkaan, tai sitten tätä kiusaajajengiä vaan ärsytti se kuka sanoi, eikä ees se mitä sanottiin.

  Jotenkin kai luulin, että ihmiset viisastuu edes pintapuolisesti teini-iän jälkeen, mutta tää tapaus muistutti siitä miten kauheaa on kun ihmisessä yhdistyy tyhmyys ja ilkeys. Monia muitakin piirteitä voisi eritellä, mutta noi on ne pahimmat.

  Mun mielipide susta on muuttunut parempaan suuntaan tässä vuoden parin aikana. Se miten hyvin tiedostat ongelmasi ja niiden syyt on merkki siitä, että tulet varmasti pärjäämään jos vaan saat irtauduttua yltiöpinnallisesta elämäntyylistä, joka yhdistää näitä somessa ilkeileviä aikuisia pissiksiä.

  VastaaPoista
 99. Nyt kyllä osu ja uppos mitä näihin missibimboihin tulee, hyvä Cheyenne! Jos nyt Sarat Sieppi ja Chafak oikeesti miettii pikkuruisilla aivoillaan, niin täysin tottahan tuo Cheyenne puhui.

  Sara Sieppi: täysin turha ex-missi, jonka "työtä" on matkustelu, bilettäminen ja selfieiden jakaminen somessa. Välillä leikkii myös olevansa "ammattimeikkaaja". Tähän asti yritti epätoivoisesti iskeä lätkänpelaajia, kunnes joutui toteamaan ettei ole moisiin mitään saumaa ja tyytyi Roope Salmisen panopatjaksi. Ja nyt Roope pettää tätä tyhjäpäätä minkä ehtii.

  Sara Chafak: entinen täysin turha missi, joka otti silikoonia tisseihin. Nykyinen työ on esitellä milloin persettä, milloin tissejä somessa. Ilman somea tätä tyrkkyä ei muistais kukaan. Leikkii myös olevansa ammatiltaan "kokki" , mutta tosiaan kaikki aika menee omien kuvien räpsimiseen, rajuun muokkaamiseen ja julkaisemiseen.

  Rosanna Kulju: jäätävän ruma ex-missi jossain mitättömässä leikkimissikilpailussa. Suurin saavutus kun iski itselleen Hunks- tanssijan. Edes kumitissit ei muuta sitä tosiasiaa, että Rosannalla on todella rumat, miehekkäät kasvot. Ja "työnä" tälläkin bimbolla jatkuva lomailu, biletys ja somettaminen.

  Janna Hurmerinta: rumaääninen, katkera ruma ex-vaimo. Ratsastaa vanhempiensa maineella, ilman julkkisäitiä kukaan ei tietäis tästä misukasta mitään.

  VastaaPoista
 100. Silloin kun Rosanna valittiin Miss Helsinki kisan voitajaksi niin suomalaisilla missifoorumeilla ihmeteltiin valintaa suuresti.
  Erään miespuolisen ns.julkkiksen (jolla on todella hyvä ja erilainen huumorintaju) facebook seinällä käytiin kiivasta keskustelua Rosannan kauneudesta, kommentteja poistettiin useita kun keskustelu meni liian kuumaksi/rumaksi.

  Rosannasta tuli kaikkien aikojen rumin Miss Helsinki voittaja kunnes Miss Nearthendal aka Sephora peri sen tittelin, siitä seurasikin maailmanlaajuista julkisuutta.

  Sieppi taas tunnetaan henkilönä joka osallistuu jokaiseen tv-ohjelmaan mihin vaan pyydetään, julkisuutta pitää saada kaikin tavoin.

  VastaaPoista
 101. Martinalla on valitettavasti sen verran huono itsetunto ettei halua nostaa esiin yhtään fiksumpaa tai kauniimpaa henkilöä kisasta vaikka tämä todennäköisesti olisi tuottoisampaa. Osa varmasti muistaa miten välit Sofia Ruusilaan (nyk Belorfiin) menivät poikki melkein heti kun hän alkoi saamaan yhtä paljon palstatilaa... Tämän jälkeen Martina ei ole tehnyt samaa "virhettä" uudestaan vaan tuntuu, että voittajiksi on valikoitunut usein ne jotka buustaavat vain ks.järjestäjän egoa.

  VastaaPoista
 102. http://www.vauva.fi/keskustelu/2880702/sara-siepin-tilitys-cheyenne-jarvisesta

  Ylläolevassa ketjussa satoja viestejä jossa 99% on sinun, ei Siepin ja muiden vastaavien jengissä.. Go CC! Sara Siepin maine ainakin lopullisesti mennyt, sinun toivottavasti pelastettu. Hyvä tää sun kirjoitus!

  VastaaPoista
 103. Todella hyvä kommentti. Käsitykseni sinusta on muuttunut blogiasi luettuani. Vaikutat oikeasti älykkäältä ihmiseltä. Kirjoitat loogista, hyvää tekstiä ja peset väittelyssä nämä tusinamissit mennen tullen. Ehkä sinun pitäisi hakea vaikka oikikseen, kunhan olet päässyt tämän "somejulkkis"-vaiheen yli. Sieppi sen sijaan osoittaa hyvin kirjoituksessaan, ettei hänen ajattelunsa ole kovin pitkälle kehittynyttä: hän kuvittelee ilmeisesti näpäyttävänsä jotenkin, mutta oikeastihan tosiaan vain vahvistaa sen, mitä sanoit misseistä ja vip-bileistä.

  Näiden missien ja Jannan touhu on kieltämättä lapsellista ja vertaus koulukiusaajiin on paikallaan: liittoudutaan yhtä vastaan ja lauotaan asiattomia kommentteja joukolla. Olet tuollaisen yläpuolella. Kuten haastattelussa sanotkin, oma paha olo ja kateus lienevät tuossakin taustalla. Julkisuudesta onkin saanut lukea erään näiden parisuhdeongelmista. Ehkä paha olo purkautuu tällä kertaa sinuun.

  Jatka samalla linjalla äläkä anna kiusaajille periksi!

  VastaaPoista
 104. Katselin sun EVS-haastattelun, enkä missään vaiheessa ajatellutkaan että olisit sanonut jotenkin väärin tai ketään loukkaavasti tai kohua herättävästi. Mielestäni kyseessä oli täysin positiivinen, hyvänmielen haastattelu. Ja useimpien kohdalla tuo on valitettavan totta: missititteli = pääsylippu vippiin. On surullista, että aikuiset ihmiset käyttäytyvät kuin pienet lapset. Yhdessä keräännytään porukalla lyttäämään ja jakamaan juurikin näitä "hyi vittu" -kommentteja. Todella kypsää. Kuten mainitsitkin, niin et varmasti ole itsekään se kuuluisa "puhdas pulmunen", mutta tässä asiassa: You got my points!

  VastaaPoista
 105. Hyvä CC! Kiusaamista ei tule sietää missään muodossa. Älä anna periksi ja jatka tällä uudella, paremmalla linjalla :)

  VastaaPoista
 106. Tiesin jo entuudestaan, että Sieppi/Chafak/Kalonji ja kumppanit ovat läpimätiä, mutta eniten meni tällä kertaa tunteisiin JANNA HURMERINTA, joka ensin kommentoi alkuperäiseen päivitykseen aikuismaisen argumentoidun mielipiteensä "hyi vittu". Eipä aikaakaan, kun Janna tajusi päivityksen olevan julkinen kaikille, jolloin hän raukkamaisesti kiiruhti muokkaamaan kommenttiaan (3 kertaa) fanien menetyksen pelossa. Todella tekopyhää. Onneksi Facebook näyttää kommenttien muokkaushistorian ja toivonkin, että mahdollisimman moni on lukenut alkuperäisen fb-päivityksen. Niin, että Janna take a fucking good look in the mirror. Oksettaa. Ps. Se mitä sanoit EVS:ssä oli täyttä totta, ja niinhän se menee että se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa ;)

  VastaaPoista
 107. Kateellisen piipitystä. Ite syyllistyt juuri siihen, mistä muita morkkaat. Oot kateellinen, kun tulit julkkikseks vain siitä, että oot riippurintainen jakorasia. Kieltämättä oot silti kaunis vaikka mätä sisältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha,Janna "hyivittu" Hurmeranta se jaksaa vaan olla katkera.
   Cheyenne ei ole mikään jakorasia, ja se että rinnat roikkuu, ei tee ihmisestä sen huonompaa eikä oikeuta haukkumaan. Sitäpaitsi, eipä roiku enää;D
   Musta tulee koko ajan vaan enemmän Cheyenne-fani!

   Poista
 108. Oot oikeessa toi misseys on ihan naurettava titteli suomen kokoisessa maassa jossa he ja matti nykänen on kovimmat uutisenaiheet.

  VastaaPoista
 109. Ilkeellä ja vittumaisella ihmisellä on suuri ero!!!! Ilkeet on just kiusaajia, vittumaisen ihmisen ei sellaseen tarvi alentua.

  VastaaPoista
 110. Hei CC. En ymmärrä miksi ihmeessä lausumasi mielipiteesi evs:ssä käännettiin negatiiviseksi kun itse ainakin käsitin sen niin että toivoisit, että missejä arvostettaisiin enemmän ja missiorganisaatio uudistuisI, kaikkea hyvää sinulle, vahvat sielut tuppaavat aina saamaan epäreilua paskaa niskaansa.

  VastaaPoista
 111. Oletko mielestäsi nyt itse parempi ihminen? Aika ikävästi kyllä kirjotat muista ihmisistä näin julkisesti ja vielä mainitset heidät ihan nimillä? Ettet olisi katkera....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin myös samaa.. Okei, ei ole kyllä fiksua että kyseiset missit tms. Ketkä mainitsit alkoivat porukalla kommentoimaan Siepin postaukseen sua kohtaan alentavasti. Mutta en toisaalta ymmärrä myös sitäkään, miksei sieppi voinut pyytää sulta henkilökohtaisesti anteeksi tai ylipäätään miks pitää kirjottaa toisesta someen jonkun ohjelman perusteella. Mutta sinä näytät jatkavan samaan malliin kuin nämä "missit" että en tiedä oletko sen "parempi" ihminen myöskään xd

   Poista
  2. Komppaan täysin! Misseiltä todella huonoa ja alentavaa käytöstä, mutta ei tämä postaus ole kyllä sen parempi. Yksityinen anteeksi pyyntö ja Siepin tökerön julkaisun poisto olis ollut parempi vaihtoehto. Mutta toisaalta saitte kaikki kivasti julkisuutta joten mikäpä siinä.

   Poista
 112. Hyvä kun uskalsit tuoda tämän asian esille! Seuraan somessa näitä missejä ja oon pitäny sydämellisinä ja positiivisina ihmisinä. Ilmeisesti se on vaan sitä kulissia ja sisäpiireissä ollaan Mean Girls -mentaliteetilla. Ja tosiaankin tuntuvat vaikuttavan vain joinain baaripirkkoina ja fitgirleinä tuolla parsastelemassa instassa ja kaiken maailman ViP -bileissä.

  Juurikin olis aika herätellä kaikki nämä nätit tytöt, jotka on saanu misseyden kautta vaikutusvaltaa, niin osallistumaan johonkin oikeaTi merkittävää ja käyttävän asemaansa johonki tärkeään. Kyllä niitä perseen keikuttelijoita on maailman sivu nähty. Ja tissejä. Ja roskaviihdettä. Hyvä kun sinä oot lähteny tekemään jotain muitten hyväksi. Varmasti kaikki kääntyy ajan kanssa sinun suhteesi parhain päin ja nämä lyttääjät jää unholaan. Niillä varmaan on omia ongelmia ja niinhän tuolla näkys palstoilla kaikille käyneen kalpaten omissa suhteissaan. Martina, Sieppi, Hurmerinta ja Kuljukin kaikki saanet kolauksia omissa suhteissaan. Purkavat helppoon kohteeseen omaa pahoinvointiaan.

  VastaaPoista
 113. Hyvää tekstiä, kiitos.
  Tällainen keski-ikäinen akanrutale ottaa kukkahatun kiltisti pois päästä ja arvostaa miten hienosti sait asiat kiteytettyä ja perusteltua.

  Vaikkei missit pystyisi ilmastonmuutosta jarruttamaan tai nälänhätää poistamaan, silti sitä julkisuuden tuomaa titteliä voisi käyttää johonkin hyvään. Jokainen varmaan muistaa ne yläkoulun kauniit ja suositut tytöt, jotka kiusasivat muita. Jos joku kaunotar haluaisi esimerkkiä näyttää, pureutuisi edes tällaiseen. Jollei aivokapasiteetti muuhun riitä.

  Sen sijaan nämä martinat ja rosannat jatkavat siitä mihin yläkoulussa jäivät.

  Tsemppiä sulle, älä anna kiusaajille periksi!

  VastaaPoista
 114. Hyvä kirjoitus! Mielestäni puhuit ihan asiaa EVS-haastiksessa. Ainoastaan nyt kaikki missit +janna nolanneet itsensä täysin. Mielikuva muuttunut täysin ihmisistä. Huhhuh. Jannan kommentti oli koko kuvion suurin vitsaus. Tuo hänen muokattu kommenttinsa vain todistaa sen, että tollaista kiusaamista harjoitetaan juuri näiden kyseisten naisten kesken. Tekopyhiä naisia, meni kyllä uskottavuus.

  VastaaPoista
 115. Alkaa oikeesti vituttaa kun aina, sinua vastaan hyökätään ja haukutaan ihan sama mitä teet/sanot. Toi Rosana on aina ensimmäisenä rääkymässä, ihan kamala! Muutenki noihin sieppeihin yms. laski pisteet ihan kokonaan!
  Ihana nähä muutenki et suurin osa on sun puolella ja sen takia alettiinki muka "sanoja perumaan" noitte kaakattajien puolelta :)
  #Teamcc :) <3

  VastaaPoista
 116. Olen kanssasi samaa mieltä joka ikisestä kirjoittamastasi asiasta! Stay strong!

  VastaaPoista
 117. Hyvä CC, oon täysin sun puolella! Kaikista eniten naurattaa tuo Jannan kommentti... meni kyllä viimeinenkin arvostuksen ripe tätä naista kohtaan.

  VastaaPoista
 118. Kiitos kun julkaisit tämän. Nämä naiset osoittivat todellisen kiusaajaluonteensa, puistattavaa menoa. Hyvää jatkoa Cheyenne!

  VastaaPoista
 119. Hyvä CC ! Puhut ihan asiaa ja tuot kantasi hyvin esille. Muuttui kyllä käsitys näistä "hyvistä" misseistä >:(

  VastaaPoista
 120. Hei! Vaikka kommentoin tänne eilen, pakko todeta väliin myös seuraavaa; Siepin vuonna Pia Pakarinen eli Lamberg voitti kilpailun ja hän on kyllä menestynyt Hollywoodissa! Sara osaa kirjoittaa hyvin, samoin kuin sinä (ja hän pahoitteli vielä päälle kommentointiaan mitä muut eivät tehneet). Lotta Hintsa taas on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi. Nämä nyt muutamina esimerkkeinä.

  Minusta Miss Suomi kilpailua ei tasoltaan pysty vertaamaan muihin vastaaviin, siitäkin huolimatta että pikku kisojen järjestäjät itse näin vakuuttavat oikealle että vasemmalle... Kyllä tuosta ravintolasta ja VIP:stä varmasti jokainen normaali järkinen ymmärsi mistä henkilöistä mahtanee olla kyse. :) Toisaalta ravintolabisnes on raakaa työtä, Rosannan tulot olivat yli keskitason ja ikään nähden erinomaiset. Olen kuitenkin täysin samaa mieltä tästä että silikoneilla, hius, kynsi sekä ripsienpidennyksillä varustetut baarimikot ja strippari poikaystävät eivät ole parhaita roolimalleja edustamaan Suomen pääkaupunkia!!!! (Siis ainakin nimen perusteella tämän pitäisi olla voittajan tehtävä.)

  Lopuksi. Tietääkö joku käytetäänkö Miss Helsinkiä esim. Helsingin kaupungin mainoksissa? Tai ottaako Miss Helsinki vastaan arvovieraita kaupungintalolla? Jotenkin tuntuu, että Miss Turku saattaa olla työllistetympi...

  P.S. Kiva kun julkaiset kaikenlaisia mielipiteitä.

  VastaaPoista
 121. Joo ehkä hieman tökeröä misseiltä mutta et sinäkään mikään puhdaspulmunen ole. Ei tämä postaus kyllä mitenkään älyttömän asiallinen ole ja no asian olisi ehkä voinut hoitaa aikuismaisemminkin, ja ihan ilman julkista nöyryytystä. Missit kiusaa ja sinä kiusaat takaisin, kaikki julkisesti. Jos toinen käyttäytyy tyhmästi tarvitseeko siihen lähteä mukaan? Onko tämä sitä hyvää esimerkkiä ja näinkö pönkität omaa itsetuntoasi? -just saying

  VastaaPoista
 122. Hohhoijjaa "sinkut eivät ole pettäjiä" vaikka olit juuri tietoisesti temptation islandilla viettelemässä varattuja miehiä! Missit saattavat olla tekopyhiä mutta niin taidat sinäkin olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah oikeesti? joku ei ole nähtävästi tietoinen mikä sinkkujen tehtävä oli TIS ohjelmassa."hohhoijaa#

   Poista
  2. Miks sellaseen ohjelmaan ylipäätään menee osallistumaan...

   Poista
 123. Loistava teksti! Ainut mikä pisti silmään oli rosa-Maria Ryytin "haukkuminen" sun tekstissä. Itse en ainakaan nähnyt Rosan kommentoivan mitään sinuun liittyen mihinkään. Miksi Rosa piti siis vetää mukaan tähän?
  Muuten loistava teksti :)

  VastaaPoista
 124. Mielipide sinusta on muuttunut positiivisempaan suuntaan tämän myötä. Käytä tilanne hyväksesi Cheyenne ja tee julkisuudella jotain hyvää ja osoita, että olet muuttunut ihmisenä paremmaksi! Se itsetuntovalmennus on hyvä alku, sellaista lisää! Arvostan myös, että olet rehellisesti kertonut tekeväsi kaupan kassalla töitä eikä siinä ei ole mitään hävettävää vaan enemmänkin arvostettavaa. Ja lopeta sen Seiskan kanssa säätäminen, ei se raha mitä siitä saa ole sen arvoista. Toivon todella, että pääset yli menneisyytesi asioista ja voit alkaa elää kohuista vapaata elämää, vaikka pysyisitkin julkisuudessa. Hae opiskelemaan ja tee niitä asioita, mitkä ovat sinulle tärkeitä. Kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 125. Hyvä cc! Tää kirjotus oli erittäin hyvä ja aivan täyttä totta:)

  VastaaPoista
 126. Osanottoni suruun... Nyt kun ajattelee on oikeastaan todella järkyttävää, että minulla sekä nähtävästi kaikilla keskusteluun osallistuneilla meni vierailun alkuperäinen syy kokonaan ohi, koska AINOAT SANAT mitä eräille jäi mieleen sivulauseesta olivat Baari & VIP.

  Keskenmeno on usein hyvinkin traumaattinen kokemus enkä tiedä miten pystyit itkemättä edes puhumaan. Raskaushormonien määrä on lisäksi suurin ensimmäisen 10 viikon aikana... Eivätkä ne todellakaan poistu heti. Minusta sinulla on virallinen syy jopa "sekoilla", kirkua, paukuttaa seiniä jne. Kaikilta pitäisi sen verran löytyä ymmärrystä, jos on juuri menettänyt vauvan. Jaksamista.

  VastaaPoista
 127. http://hennakalinainen.metropoli.net/2017/05/28/kuka-on-parempi-kuin-muut/

  VastaaPoista
 128. Olet todella rehellinen, aito ja kova tekemään töitä. Toivon sulle paljon voimia ja pysy positiivisena, se voittaa aina. :)

  VastaaPoista
 129. Ennen aattelin et joo, toi CC ei kyl yhtään oo mun makuun. Näin ajattelin siis lööppiotsikoiden takia. Nyt on eka kerta kun sun blogiin kirjoitan ja ensimmäinen kerta kun sun blogia luen. Vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä! Itsekin luin ton jutun Iltasanomista ja kyllä ne aikuiset naiset käyttäytyy törkeästi! Vois joskus vähän hillitä itseään tai olla vaan hiljaa. Blogiasi aion kyllä tästä eteenpäin lukea! Jatka vaan samaa rataa! Oon tällä hetkellä kovempi Cheyenne-fani kuin koskaan!��

  VastaaPoista
 130. Ihana CC! Tuollaiset aikuiset ihmiset haukkuvat sinua kuin jotkut teinit. En tajua miksi kommenttisi käännettiin negatiiviseksi? Mitä negatiivistä siinä oli? Sanoit vain miten asia oli. Kyllä pitäis Siepinkin pikkuhiljaa kasvaa aikuiseksi! Samoin kaikki muut sinua haukkuneet ihmiset. Jos en tietäisi keitä he ovat, voisin luulla että he ovat 13-16 vuotiaita. Toivottavasti he tajuavat, miten tyhmää tuo on! Olet paras bloggaaja ikinä!❤

  VastaaPoista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*