tiistai 18. heinäkuuta 2017

Tuparit ja Kouluun Pääseminen


Levi's paidat Junkyard TÄSTÄ / Levi's shortsit TÄSTÄ

Ciao,

Niinkuin otsikko antaa osviittaa, kaikki hyvin paratiisissa. Peräti niin hyvin, että päädyimme yhteistuumin poikaystäväni kanssa samaan päätökseen: siirrymme virallisesti saman katon alle asumaan! Seiska kävi meitä aiheeseen liittyen haastattelemassa ja kuulemassa ajatuksiamme yhteen muutosta sekä parisuhteestamme viime torstaina ja haastattelu kuvineen tulevat Seiska lehteen, joka ilmestyy torstaina. Teimme myös aivan sairaan hauskan videon Seiskan nettiin Tuttu Juttu -ohjelman konseptin mukaisesti, jossa meiltä molemmilta kysyttiin samat kysymykset (esim. kumpi siivoaa kotona enemmän) ja vastasimme kysymyksiin toistemme vastauksia kuulematta. Lopulta saimme nähdä toistemme vastaukset ja vastausten näkeminen oli niin hulvatonta! Toivottavasti tekin saatte videosta piristysruiskeen, enköhän linkkaile videota tänne blogiini!


Viime perjantaina vietimme lähimpien ystävien kanssa tupareitamme ja juhlittiin samalla kouluun pääsemistäni. Meitsi aloittaakin sitten ensi kuussa Haaga-Heliassa monimuodon opinnoissa liiketalouden linjalla! Tiesin, että tulen pääsemään kouluun syksyllä ja olen ylpeä itsestäni, että elämäni on menossa tällä hetkellä niin hyvään suuntaan. Oli myös ihana huomata perjantaina, miten paljon rakkautta ympäriltäni todella löytyy. Tunteet kävivät monesti pinnalla ja tuli huomattua, että elämässäni on todellakin asioita, joita en ole vain antanut itseni todella nähdä ja/tai kuulla. Joskus pitäisi oppia vain pysähtyä ja nauttia hetkestä ja todeta, että hei, ei se elämä ookaan niin paskaa. Se paska on vain meidän sisäiset syvät (suojelevat) tunteet puhumassa ja varottelemassa päämme sisällä "en ole riittävä, en ole menestynyt, ei kukaan halua olla lähelläni, pitää olla parempi, pitää olla enemmän" jne. Ei saisi antaa tunteiden hallita meitä tilanteissa, jossa todellista "vaaraa" ei ole. Näin pääsee askel askeleelta lähemmäksi todellista onnellisuutta.

Huomaako, että tullut luettua Tunnelukko-kirjaa? Heh. Kirja on saanut pääni hyrräämään ja herättänyt jo paljon ajatuksia. Pelottavaa, miten kirjan avulla pystyykin porautumaan itse niin syvälle itseensä Viimeisimmässä postauksessani/videossani taisin mainita, että elämässäni ei ole koskaan ollut mitään pitkäkestoista. Never say never. Lohtua toi, kun tajusimme erään ystäväni kanssa, että olemme tuoneet iloa toistemme elämään jo seitsemän vuoden ajan ja vaikka suhteemme on ollut vuoristoratainen ja kokenut monet kolhut, olen aina pystynyt luottamaan siihen, että kyseinen ystävä tulee silti pysymään aina rinnallani, tapahtui sitten mitä tahansa. Ja näin minäkin olen valmis olemaan myös hänen rinnallaan.


Kiitos kaikille positiivisesta palautteesta aiheeseen läheisriippuvuus liittyen. Hurja lasti on jälleen harteilta laskeutunut ja on ollut "ihana" huomata, että en olekaan yksin ongelmani kanssa, vaan saman asian kanssa painii yllättävän moni muu. 

Kaikkea hyvää ja vises. 

xx CC


*postaus sisältää yhteistyökumppanin linkkejä

3 kommenttia :

  1. Suloisia kuvia !! Onnea opiskelupaikasta ja paljon rakkautta yhteiseen kotiin ❤ - uusi seuraajasi

    VastaaPoista
  2. On niiin ihana huomata et sulla menee hyvin kaiken paskan jälkeen ja oot löytänyt ihanan miehen rinnalles, joka toivottavasti kohtelee sua hyvin �� kaikkee hyvää sulle��

    VastaaPoista
  3. Tulipa luettua koko blogi läpi! Aikamoista että samassa naisessa on kauneutta sekä myös fiksuutta! Mikä muuten oli evs showssa käyttämäsi huulipuna?

    VastaaPoista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*