keskiviikko 9. elokuuta 2017

Haenko seksillä hyväksyntää?


Heippa,

Kävin pari viikkoa taaksepäin kuvaamaassa Seksitohtorin, Satu Söderströmin, kanssa Huippukivan Youtube-kanavalle jakson Seksitohtorin kyydissä -sarjaan ja jakso on nyt julkaistu. Se löytyy TÄÄLTÄ tai tämän postauksen lopusta. Jaksossa puhutaan mm. läheisriippuvuuden ja itsetunnon vaikutuksesta seksielämään, seksistä vallan välineenä sekä rupatellaan niitä näitä seksiin liittyen! Video on hyvin tiivis pakkaus, n. 6 minuuttia, joten suosittelen ihmeessä katsomaan!

Seksi on muutenkin aihe, jota olen pohdiskellut paljon ja aihe, josta löytyy hurja määrä eri aiheita itsessään, joista voisi keskustella vaikka ja mitä. Katsotaan, ehkä munkin kanavilla tullaan vielä näkemään enemmän aiheesta. Who knows.

Avautumiseni läheisriippuvuudesta sai älyttömästi hyvää palautetta ja inboksini täyttyivät viesteillä kohtalontovereilta. Aiheita, joita en itse käsitellyt enempää julkaisuissani olivat mustasukkaisuus sekä olenko huomannut läheisriippuvuutta myös kaverisuhteissani. Nämä ovat aiheita, joita tulen käsittelemään mahdollisimman pian. Ilokseni kamerani muistikortti kuitenkin hajosi, joten kiireisen viikkoni vuoksi en ehdi käydä ostamassa uutta ennen viikonloppua.Tällä viikolla mulla onkin ihan älyttömän kiireinen viikko: 42h päivätyötä, siihen päälle muutama projekti, joiden parissa vierähtää monta tuntia, omat someprojektit ja kaiken päälle pitäisi keretä käymään salilla, nähdä sukulaisia, olla poikaystävän kanssa ja laittaa vielä kaiken lisäksi tukkakin päähän ennen koulun alkamista. Revin aliexpress reuhkani päästäni tuossa muutama päivä sitten sen mentyä huonoon kuntoon. Oma tukkani on yhä mieleeni aivan liian lyhyt, latvoja on karsittava huonon kunnon vuoksi, mutta ihanaa, että pidennykset on keksitty! Tukkani on muutamassa kuukaudessa kasvanut melkein 5-8cm, joten uskon, että vuoden sisään voin sanoa heihei pidennyksille. 

14.8 mulla alkaa koulun starttiviikko, joka nyt ei varsinaisesti ole sitä oikeaa koulunkäyntiä, vaan tutustumista tulevaan. Todella jännittävää! Kun palaan mielessäni muistoihin koulun alkamisesta syksyisin, tunnen pelkoa, jännitystä, stressiä, melkein jopa oksettaa. Voitaisiin palata näihin tunnelmiin ihan erillisessä postauksessa.

Tämä postaus on aika informatiivinen, mutta välillä on hyvä käydä pikaisesti kuulumisia läpi, niin ei tipu ihan kärryiltä siitä missä mennään. Tätä varten perustin muuten myös oman Facebook sivuni "Cheyenne Järvinen", jota voit käydä tykkäämässä TÄÄLLÄ. Tälle sivulle tulen jakamaan ajankohtaisesti kaikki bloggaukseni, videot, infot, alekoodit sun muut julkaisut muhun liittyen! :) Tästä sivustosta kannattaa tykätä myös sen sijaan, että laittaa mulle kaveripyyntöä, sillä en tule hyväksymään enää minulle tuntemattomia ihmisiä, vaan omasta Facebookistani tulee henkilökohtaisempi.

Ihanaa viikkoa,

xx CC


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*