keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Mulle tulee SILIKONITHeipsanssaa,

Multa on kyselty paljon, mitä rinnoilleni kuuluu sekä mihin ns. tissigate on päätynyt. Mikä on rintojeni tila nyt? Sainko rahojani takaisin? Maksettiinko minut hiljaiseksi? Miten koko soppa päättyi? Onko edes päättynyt? Tässä postauksessa käydään läpi näitä kysymyksiä sekä sitä mihin ollaan päädytty. Olen nimittäin menossa uuteen leikkaukseen, jossa nännini vihdoin korjataan, rintani kohotetaan uudestaan sekä laitetaan pienet implantit kaiken sen massan tilalle, mitä on jo poistettu ja tullaan vielä poistamaan, jotta rintani eivät pienene yhä entisestään sekä itseäni miellyttävän muodon saamiseksi.

Niille, joille rintakohuni on tuntematon alla muutama linkki päivittämään hieman tapahtumien kulkua:

Tästä HS:n artikkelista kohu alkoi 2.12.2016:


Ensimmäinen bloggaus aiheesta:Long story short, jos sitä lyhyeksi voi edes vetää, tein huonon yhteistyösopimuksen The Lookin kanssa, joka päätyi siihen, että en saanut sitä mitä alunperin sovittiin ja vielä rumin lopputuloksin. En hyväksynyt itseäni hyväksikäytettävän orjallisen sopimuksen alaisena, joka velvoitti puhumaan yrityksestä positiivisesti. Tulin julki asian kanssa Helsingin Sanomissa 2.12.2016 ollessani Temptation Islandin kuvauksissa Thaimaassa. Matkani aikana Suvi Pitkänen ehti mustamaalata minua mm. Seiskassa ja palattuani reissulta julkaisin ensimmäisen blogipostaukseni aiheesta. Matkan aikana sain myös lähes kymppitonnin arvoisen sopimusrikesakon, josta sittemmin luovuttiin asianajajani Matti Nurmelan toimesta. Summarummarum Suvi letkautti minusta muutamia ilkeitä lausuntoja medialle (mm. että olen turhamainen ja tyhmä; olin kuin sydänpotilas, joka olisi suoraan leikkauksesta lähtenyt juoksulenkille, minkä vuoksi kuulemma leikkaustulokseni on mitä on, ja minkä vuoksi The Look ei ole ottanut vastuuta ja yrittänyt korjata virhettään. Alku poiminta IS haastattelusta, loppu omanpäätelmä.), ja lopulta Suvi kuin karkasi Ouluun kohun alta ja luovutti Helsingin toimipisteen uusille omistajille. Pöly laskeutui ja kohu päättyi tähän siltä osin.

Syy, miksi pöly on laskeutunut on se, että en ole kokenut tarvetta tuoda asiaa enää esille. The Lookin poppoo on varmasti myös vältellyt tuomasta itseään negatiivisessa valossa esille. Olen yrittänyt selvittää josko saisin rahani takaisin tästä koko farssista. Minulle ei ole tarjottu korjausmahdollisuutta eikä myöskään sopimuksen mukaista implantointia. 

Kesällä ehdotin sopua The Lookille, jonka mukaan toivoin saavani rahani takaisin (2000€ sopimushinta) sitä vastaan, etten vaadi heiltä korjaus- enkä implantointileikkausta. Olin myös valmis siihen, että en toisi tätä asiaa enää esille. Sain vastauksen Tiina Jylhältä, joka ehdotti palaveria kanssani sekä asiasta kasvokkain keskustelua. Suvi Pitkäsen kanssahan en ole missään tekemisissä edelleenkään enkä haluakaan olla. Siinä vasta erittäin tempperamenttinen ihminen onkin, joka pahan paikan tulleen räjähtää ja turvautuu koviin sanoihin sekä mustamaalaamiseen. Miten keskustella ihmisiksi ja fiksusti henkilön kanssa, joka ei sellaiseen kykene?

Joka tapauksessa, istahdimme alas kasvokkain Tiinan kanssa pari viikkoa taaksepäin. Tapaamisessa meitä olikin yhtäkkiä viisi: minä, ystäväni, Tiina, Tiinan mies Tape sekä eräs Tiinan ystävä. Luojan kiitos nappasin ystäväni viime tingassa mukaan tuohon tapaamiseen, sillä muutoin tilanne olisi yhtäkkiä ollut minä vastaan kolme ihmistä, jotka yrittäisivät vain taivuttaa minut pois vaatimuksistani. Pahimmassa tapauksessa se olisi ollut minun, yhden, sana vastaan kolme.

Tapaamista ei voi sanoa onnistuneeksi. Minua yritettiin nimittäin syyllistää kohusta sekä houkutella mukaan The Lookin maineenpuhdistuskampanjaan, jossa The Look, mahdollisesti tarjoaisi ainakin implantoinnin sekä korostan, ehkä korjausleikkauksen, mikäli näkevät siihen tarpeen. Minun tulisi myös esiintyä julkisuudessa Tiinan kanssa positiivisessa valossa ja käyttää sosiaalisen median valtaani apuna maineenpuhdistuksessa. Minua yritettiin houkutella (suoraan sanoen kuin ostaa) mukaan myös tarjoamalla kontakteja Portugalin Playboyhin. "Voidaan yrittää saada sinut lehteen ja auttaa treenaamisessa, mutta mitään ei voida kuitenkaan luvata." Niimpä tietysti. Kyseinen printti, varsinkaan kyseisen maan, ei minua muutenkaan kiinnosta tässä elämäntilanteessa, mainittakoon tämä.

Mihin tämä kaikki jättää minut tänä päivänä? Tiinan sanoin olenhan kuitenkin saanut niinkin kalliin (ovh. 3990€) leikkauksen niinkin halvalla (2000€). Huomatkaa sarkasmi tässä. Omin sanoin olen reilu 2000€ köyhempi, josta vielä puolet on rahoitukselle maksamatta. Rintani ovat rumat enkä varmaan koskaan tule saamaan sovintoa aikaiseksi The Lookin kanssa. Tärkeintä minulle on kuitenkin se, että tätä asiaa on puitu julkisesti ja keissi on tavoittanut mahdollisimman monet ja toivottavasti sitä myötä auttanut ihmisiä välttämään kyseistä putiikkia. 

Mitä aion nyt tehdä rinnoilleni? Olen keskustellut jo helmikuusta lähtien The Health Clinicin sekä B-Liten kanssa mahdollisesta operatioosta törmättyäni klinikkaan etsiessäni edullista, mutta samalla laadukasta palvelua tarjoavaa vaihtoehtoa Suomen kalliiden vaihtoehtojen rinnalle. Operaatiossa minulle korjattaisiin nännieni epäsymmetrisyys sekä epäsymmetrinen sijainti. Rintojani kohotettaisiin (sekä pienennettäisiin) edelleen hieman roikkuneen lopputuloksen sekä myöskin laihtumisen seurauksena tulleen roikkumisen vuoksi. Koska en halua, että alkuperäiset luonnon H-kuppikoon rintani pienenevät kaiken kohottamisen jälkeen jopa B-kuppiin, minulle laitettaisiin normaaleista tavan silikoneista 30% kevyemmät B-Lite -"urheilija"implantit, jotta saan toivomani pyöreyden sekä koholla olevat rinnat.

Olen venkslannut tätä päätöstä edestakaisin yli puoli vuotta. Haluanko leikkaukseen enää? Tarvitsenko implantit? No en tietenkään varmasti tarvitse, mutta tuntuu, että todella haluan. Poikaystäväni toivoo kovasti, etten ottaisi implantteja, sillä olen hänestä hyvä juuri näin. Varmasti monen muunkin mielestä. Hän tukee minua kuitenkin päätöksessäni. Olen koittanut olla, ottaa kehut vastaan. Mutta rintani eivät yksinkertaisesti miellytä itseäni. Vihaan tätä lopputulosta. Vihaan sitä, etten voi käyttää normaaleja vaatteita ilman pelkoa, että minusta seuraavaksi kirjoitetaan Seiskassa, että nännini vilkkuu. Nänni sitä, nänni tätä. Nyt vilahtaa! Kunpa ihmiset uskoisivat, etten tee sitä tahallaan. Vihaan sitä, että toinen nännini putkahtaa esiin, jopa rintsikoista. En tykkää katsoa rintojani peilistä. Arvet, jotka ovat muuten hyvin parantuneet, eivät minua niinkään häiritse, vaan nämä hiton nännit.

Voin jo mielessäni kuvitella, miten musta tullaan luomaan leikkauksen myötä silikonibimbo Silkoni-Cheyenneä, mutta näin omin sanoin, otan implantit ihan rehellisesti vain itseni vuoksi. En tee tätä huomion takia enkä muutaman tykkäyksen vuoksi, niitä saan tarpeeksi jo nyt. En toivo edes valtavia rintoja tai läheskään samaa kokoa, kuin mitä minulla on jo luonnostaan ollut. Tärkeintä minulle on muoto sekä se, että lopputulos miellyttää minua, ei ketään muuta. Kivat, kompaktit, timmit tissit. Sitä minä haluan.

Tuleva leikkaus jännittää minua ihan hirveästi, mutta uskon olevani siihen valmis ja päätökseni on vankka. Olen keskustellut kyseisestä klinikasta sekä tulevasta kirurgistani, Siim Simmosta, useiden kanssa ja oikeasti miettinyt asiaa. En ole tehnyt hätäisiä päätöksiä enkä hyppäämässä täysin tuntemattomaan. Olen saanut myös ihanan yhteistyökumppanini Susanna Hanhinevan "luvan" taikka hyväksynnän leikkaukselle, ja Susannan sanaan uskon pystyväni luottaa. Pitkän kirjeenvaihdon jälkeen olen luottavainen The Health Cliniciä kohtaan ja uskon saavani heiltä parasta mahdollista palvelua ja uskon olevani hyvissä, ammattimaisissa käsissä. Uskon myös, että minusta tullaan pitämään erinomaista huolta, niinkuin tähänkin asti on ja luottamusta onkin rakennettu: minulle on vastattu kaikkiin mieltä painaviini kysymyksiini. Uskon ja toivon vuolaasti, että tällä kertaa lopputulos on sitä, mitä toivon.

xx CC


Kuva vuodelta 2014, kun rintani olivat vielä melko täyteläiset.


1 kommentti :

  1. Kiitos tästä postauksesta, tissigate over hopefully! Itse en näiden kirjoitusten perusteella menisi ikinä tiina jylhän liikkeeseen, mutta et ole ainoa joka toimenpiteiden kyseenalaisuudesta on verkossa avautunut. Jos täytyisi valita, olisi varmaan siluetti tai joku muu siistimmin promottu yritys kiikareissa. Toivottavasti uusi leikkaus onnistuisi ja pystyisit olemaan sinut taas itsesi kanssa. Naiselle kun rinnat on vaan niin tärkeät!

    VastaaPoista

Jätä alle kommenttisi, niin vastaan mahdollisimman pian, kiitos ! :)

Please leave your comment below and I will answer asap, thanks ! :*